Copy
UN PAS ENDEVANT

Estem de Campanya!

La campanya de “En Comú Podem” va arrencar a Sants-Montjuïc en un acte petit i familiar dies abans del seu inici oficial. Va ser al Centre Social de Sants, entre companys i simpatitzants, amb la consellera, Maria Riba, i el regidor, Jaume Asens. La crònica a el3.cat i també a La Marina Digital.
  
I per aquests avatars que té la ciutat, també és a Sants on es va donar inici a la campanya oficial, en un acte nocturn i festiu celebrat a Cotxeres, seguit de la primera encartellada nocturna, taules al carrer ...
  Un acte a Poble Sec el dilluns 7 amb Lucía Martín, número 4, i Raja Babbar, número 24 de la candidatura, va servir per parlar d'Immigració i Habitatge. Aquesta crònica la pots llegir al nostre blog.
I finalitzarem a Sants de nou, el diumenge 13 ens ajuntarem a partir de les 11,30 a la plaça de Sants per fer una bicicletada pel barri. Hi haurà vermut i activitats infantils, doncs pots vindre amb els teus nanos. No t'ho perdis!
Si vols participar a la campanya, encara hi ets a temps; difon la campanya per xarxes, escriu-nos un mail per col·laborar o fes una aportació econòmica. Entra al web de En Comu Podem i mira totes les opcions!
 

10 Mesures pel canvi

prog1 copia.jpg
#1 Volem decidir el nostre futur, en fraternitat amb la resta de pobles veïns.
#2 Combatre les desigualtats: Renda Garantida de Ciutadania, aturar tots els desnonaments per motius econòmics que puguin conduir a una falta d'habitatge, acabar amb els talls de subministraments bàsics i la pobresa energètica, garantir el dret a l'accés a uns Serveis Socials Públics i de qualitat.
#3 Foment de l'ocupació en sectors com el de les energies renovables, la rehabilitació energètica, la mobilitat sostenible, l'educació i salut públiques i la cura de les persones dependents. Derogació de les reformes laborals.
#4 Millorar el Servei Nacional de Salut, garantir una educació pública i democràtica, que respecti la immersió lingüística. Garantir l’equitat en l’accés. Facilitar l’accés a l’educació universitària.
#5 Impulsar la banca pública, les finances ètiques i les iniciatives cooperatives, així com sortir del corsé del deute.
#6 Aprovar la dació en pagament i coresponsabilitzar les entitats financeres en l'habitatge públic de lloguer.
#7 Abanderar la lluita contra el canvi climàtic, apostar per un sistema elèctric públic, i accelerar la transició energètica cap a la generació 100% renovable.
#8 Fer de la lluita contra les Violències Masclistes una Qüestió d’Estat. Dret a l'avortament i al propi cos. Garantir el Dret al Propi Cos, Salut Sexual i Reproductiva. Situar la cura al centre de les polítiques.
#9 Tancament immediat dels CIE i acollida de refugiats. Llei contra el racisme i la xenofòbia. Promoció dels drets humans i reforçar la cooperació al desenvolupament.
#10 Política transparent, lliure de lobbies i de corrupció, amb la participació de la ciutadania, sense “mordasses”!

       I si vols veure el programa complet, te’l pots descarregar des d'aquí

prog2 copia.jpg
 

Sobre l'actualitat de l'espirit indignat

Alguns companys del Comitè de Campanya d'En Comú Podem de Sants han volgut compartir amb nosaltres aquestes reflexions al voltant d'això que ens ha portat fins aquí i ens dóna la força de la que ara disposem;

“No ens representen! No som mercaderia en mans de polítics i banquers! Me gustas democracia pero estás como ausente”. Aquestes eren algunes de les proclames que cridàvem els indignats i  indignades fa ja quatre anys a carrers i places, com a partícips del moviment del 15-M. Però qué en queda avui de les veus de les places? On està aquella força de la indignació que va inundar les capitals i els pobles de la península?

[llegir més]

Un Affaire Electoral
clika sota l'imatge per veura el video


“Liderar un districte com aquest és un orgull”

I mentre la campanya electoral continua, la vida al districte no s'atura. Plenaris i audiències segueixen el seu curs al mateix temps que les Comissions de Seguiment dels Consells de Barri continuen treballant en l'elaboració del PAD.

I un cop més és entrevistat el Jaume Asens que, a més de ser el regidor del districte més gran de la ciutat, recau sobe ell la responsabilitat de la tercera Tinència d'Alcaldia on porta l'Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència que recentment acaba de posar en marxa l'Oficina per la Transparència i les Bones Pràctiques. Després de dues setmanes intenses de treball i contacte directe amb la ciutadania a través dels 7 consells de barri, i de cuato mesos de caminar agafant el pols als barris i la seva gent, ofereix ara aquesta entrevista a un mitjà de comunicació local com és el LíneaSants.

[llegir entrevista]

Agenda d'actes i activitats

Agenda de Campanya Electoral

 • 11 de desembre a les 18:30h: Acte a La Marina amb Gabi Poblet i Esther Pérez a la Biblioteca Lluís Candel.

 • 11 de desembre a les 19:00h: Acte a Girona amb Xavier Domènech, Marta Sibina, dolors Rubio, Dolors Terrada, Joan Luengo i Montserrat Moliner a la Sala Vestíbul del Centre Civic Santa Eugènia. C/ santa Eugènia 146, Girona

 • 12 de desembre a les 12:00h: Acte central de campanya "El canvi no s'atura", amb Ada Colau, Gerardo Pisarello, Laia Ortiz, Pablo Iglesias i Xavi Domènech. Polisportiu municipal Llefià. Av. del Doctor Bassols, 109-119 Badalona.
 • 13 de desembre a les 12:00h: Acte sobre Europa i el TTIP amb Xavi Domènec, Enest Urtasun i Ska Keller al Vesíibul de l'Estació del Nord. Carrer d'Alí Bei 80

 • 13 de desembre a les 12:30h: A la Plaza de Sants; bicicletada amb vermutet i activitats infantils.

 • 19 de desembre: EN COMÚ  PODEM. Oh tens clar?

 • 20 de desembre: AVUI ES EL DIA!!!

Vist a la xarxa

 • Quins mitjans de comunicació alternatius podem llegir? al bulleti BComú de Sant Antoni

 • Barcelona incrementa en un 17% el presupuesto a proyectos de apoyo a personas con discapacidad. A ElDiario.es

 • Els regidors de Colau es neguen a rebutjar la declaració de ruptura. A ElPais

 • Respuesta a la carta de la PAH. Al blog de Ada Colau

 • Els partits parlen de la mobilitat i la falta d’equipaments en alguns barris al Plenari del Districte. A btv.cat

 • El CAP Mansó agoniza a l’espera de més retallades. Al ZonaSec

 • La turistificació continua: nou alberg juvenil al carrer Blai. A l’Altaveu de Poble Sec

 • La setmana d’activitats organitzada per la Taula de Dones ha tingut molt bona acollida a la Marina. A La Marina Digital

 • L’Ajuntament lliura el primer solar per a la construcció d’habitatge cooperatiu. A l’ajuntament.barcelona.cat

 • La coberta de les vies de Sants podria inaugurar-se a l'agost. A btv.cat

   

Properes Assemblees als barris

Sants, Hostafrancs,
La Bordeta i Badal

Poble Sec
La Marina,
Zona Franca
Share
Tweet
Forward
+1


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp