Copy
El canvi no s'atura
Trobada amb l'Alcaldessa a La Marina
"No vull perdre mai el contacte amb el carrer ni amb els problemes reals de la gent" Ada Colau
 

Dins del cicle ‘Trobades amb l’Alcaldessa’, divendres 8 de gener, a les 19 hores, Ada Colau es trobarà amb els veïns i veïnes de La Marina per parlar sobre el dia a dia del barri.

Va venir abans de les eleccions, va conèixer tot el barri de la mà dels veïns i veïnes que ens van voler acompanyar, un munt!! ara torna perquè ella no és una alcaldessa que només es passeja per guanyar vots sinó que és una alcaldessa que governa obeint...

Vol parlar amb els veïns i veïnes, amb totes, amb joves i grans, especialment amb les qui no tenen espais on poder parlar de tu a tu amb el govern municipal. Vol conèixer l'opinió de les dones, els homes, els infants. Vol que li preguntem per allò que afecta al barri però també per la feina feta..que amb poc temps és molta!

Ens vol escoltar i això, quan ja han passat les eleccions i no necessita el nostre vot és digne de respecte i reconeixement. És no oblidar d'on venim ni qui ens ha dut on estem.El lloc serà la Sala Pepita Casanellas, ubicada al Passeig de la Zona Franca, 185. Hi haurà espai infantil. No hi falteu.

Aclariment de Barcelona en Comú sobre la situació política catalana i la possibilitat d'eleccions al Parlament

Respecte als rumors que estan circulant a lesxarxes, als mitjans de comunicació i a diverses declaracions personals sobre el posicionament que hauria de prendre Barcelona en Comú enfront de la situació política catalana i la possibilitat de l'avenç de les eleccions al Parlament, BComú vol aclarir que:

 1. L'organització no emetrà cap valoració política sobre les decisions sobiranes dels altres partits, si bé BComú sí que manifesta el seu respecte a la CUP i a la seva decisió en tant que ha estat presa després d'un procés consultiu i participatiu en el si de la seva organització i els seus espais de presa de decisions.
 2. [llegir més]
 
 
CORRESCALES 2016
 
El CORRESCALES és un mitjà amb el que la Marea Blava volem fer visible la dignitat de lluitar contra la fragmentació i la precarització. I la necessitat de fer-ho col·lectivament. És un mitjà amb el que volem agrair a centenars de moviments socials, col·lectius i persones l'incansable suport, l'inoblidable alè. La complicitat d'un aprenentatge compartit. Ës un mitjà amb el que davant dels abusos i represàlies afegides a la duresa d'una vaga de tres mesos, no defallim, reconstruïm. És el mitjà amb el que retornem agraint, denunciem alçant, i volem construir col·lectivament un projecte compartit d'ajuda mútua.

EL CORRESCALES també és un medi. És el trajecte de 800 quilometres que correrem, teixint complicitats entre histories de vida que lluiten per justícia i dignitat. Són els 80 relleus, compartint una lluita contra la precarietat. Són les 80 poblacions per agrair l'acollida i aprendre de la seva realitat. Són els 80 dies per construir plegades, teixint solidaritat, cooperativament.

[llegir més]

Vist a la xarxa

 • El ala izquierda del PSOE pide a Sánchez un pacto progresista y defender el derecho a decidir catalán a http://www.a ael periodico 
 • Mas, la CUP y el último error de la cadena. A ElDiario.es
 • Seguimos entre la Virgen María, María Magdalena y Eva. A ElDiario.es
 • Un recuerdo de Bagdad, Ada Colau, Carmena y "El lado luminoso de la fuerza en la política y la vida" a el diario.es
 • @yanisvaroufakis: "@AdaColau és una aberración que no se ha dejado devorar, de ahí la esperanza” a ElPaís
 • Cuatro mujeres y un destino a El independiente de Granada
 • "No tiene sentido aupar a Pedro Sánchez si las políticas no van a cambiar" ENTREVISTA: Yolanda Díaz (En Marea) a elDiario.es
 • BCN impulsa un pla ocupacional per a mil joves. A El Periodico
 • Una nova font ornamental il·lumina la plaça de Sants. A btv.cat
   

   

Properes Assemblees als barris

Sants, Hostafrancs,
La Bordeta i Badal

Poble Sec
La Marina,
Zona Franca
Share
Tweet
Forward
+1


Vols canviar la forma en què vostè rep aquests missatges de correu electrònic?
Vostè pot actualitzar les seves prefèrencies o donar-se de baixa d'aquesta llista


Email Marketing Powered by Mailchimp