Copy
Acousoft Nieuwsbrief - 09/10/2015
Introductie eDeclaratie
Uw huidige ENV.NET applicatie gaat binnenkort vervangen worden door een geheel nieuwe declaratie software genaamd eDeclaratie. eDeclaratie biedt u niet alleen een geheel nieuwe user interface (schermen), maar bevat ook een groot aantal nieuwe functionaliteiten. Zo kan het systeem alle controles uitvoeren die ook door Vecozo gedaan worden.
 
eDeclaratie is zeer uitvoerig getest en werkt al sinds lange tijd bij een tweetal grote organisaties en heeft hiermee zijn nut ruimschoots bewezen. Inmiddels zijn we al met een beheerste uitlevering van het geheel begonnen. U krijgt van ons automatisch bericht wanneer wij uw organisatie ingepland hebben voor de overgang.

Volg de volgende link voor meer uitleg over ons nieuwe product eDeclaratie.

 
Introductie Management Widgets
Het audicien pakket (AA) bevindt zich op dit moment in een metamorfose. Het zal langzaam maar zeker veranderen van de huidige Windows applicatie naar een web applicatie. Deze metamorfose zorgt voor een integratie met diverse externe systemen zoals bijvoorbeeld Vecozo, Famed, Optitrade, financiële applicaties, en ook Noah4. De introductie van de agenda applicatie (2e kwartaal 2015) die zowel op uw tablet en telefoon is te bedienen is daar een voorproefje van.
 
Inmiddels hebben wij deze nieuwe functionaliteit uitgebreid met een real time management informatie applicatie. Deze op grafieken gebaseerde  rapportage biedt u in real time een compleet inzicht van de status van uw organisatie. Op dit moment zijn er al een aantal rapportage widgets . Een widget is een zelfstandig werkende programma. Op één scherm kunnen vele widgets naast elkaar geplaatst worden, waarvan u weer elke widget apart kunt analyseren.


Op dit moment kennen wij de volgende widgets:
  1. Omzet overzichten
  2. Verkochte hoortoestellen
  3. Aantal klanten toename / afname
  4. Uitstaande proeven en verkoopprognose
  5. Agenda inclusief opkomst percentage
  6. Openstaande posten
  7. Aantal recepten
  8. Declaraties per categorie hoortoestellen per Uzovi (=zorgverzekeraar)
 
Op dit moment bevind de rapportage applicatie zich in een pilot fase. Wanneer deze positief is afgerond zullen wij u verder informeren over de verspreiding hiervan. Om u alvast een indruk te geven hoe deze rapportages er uit zien hebben wij een paar screenshots toegevoegd. 
Bovenstaand dashboard toont een groot aantal widgets die allen zelfstandig naast elkaar kunnen draaien.
De volgorde van de widgets kunt u zelf bepalen. De groene / rode pijlen geven aan of het resultaat positief (groen) of negatief (rood) t.o.v. dezelfde periode vorig jaar.
 
Klik op een widget voor nadere analyse van de hoofd widget. 
Geeft een nadere analyse waaruit het hoofd widget uit is opgebouwd. (In dit specifieke geval betreft dit de omzet).
Elk widget kunt u ten allen tijden naar eigen behoefte instellen. Getoonde gegevens komen uit uw AA database waaruit u naar eigen behoefte de nodige filters per onderdeel kunt instellen.
Copyright © 2015 AcouSoft Informatisering, All rights reserved.

Contact
076 5012336
support@acousoft.nl
www.acousoft.nl