Copy
Acousoft Nieuwsbrief - 26/01/2016

Bij deze ontvangt u alweer de eerste Nieuwsbrief van dit nieuwe jaar. Zoals altijd biedt dit nieuwe jaar ons veel nieuwe uitdagingen, waarbij wij ook een diversiteit van nieuwe producten aan de man zullen gaan brengen. Zo wordt dit jaar nog AA in een volledig nieuwe Web- based jasje gestoken worden. Deze gehele manier van werken (anyplace, anywhere) zorgt ervoor dat de huidige licentie structuur van AA op de schop gaat. (wij gaan van een Site naar een User licentie). Daarnaast gaan we in dit nieuwe jaar ook met een paar firma’s een intensievere samenwerking aan. Dit in het kader van samen sterk. Hierover zullen wij u uitgebreid informeren via nieuwsbrieven en de website.  
 
Het afgelopen jaar heeft u al kennis kunnen maken met een paar van onze web- based producten.  Zo hebben we in 2015 de Agenda en een compleet nieuw rapportage systeem van AA met succes in de web omgeving kunnen plaatsen.
 
Ook voor de ziekenhuizen hebben wij  niet stil gezeten. Zo hebben we kunnen koppelen op Decos audiometers en hebben we onze HL7 services (= ziekenhuis communicatie standaard) flink uit kunnen breiden. Hierdoor is het product Easi-Data inmiddels bijna niet meer weg te denkenuit de praktijk van de KNO arts. Ook hier gaan we in het nieuwe jaar de nodige nieuwe uitdagingen aan, door bijvoorbeeld het tonen van audio en tympanogrammen niet meer statisch te houden (zoals nu het geval is), maar dynamisch. Inclusief het verder uitbreiden en integreren van onze HL7 services. 

Uiteraard houden wij u maandelijks door middel van een Nieuwsbrief op de hoogte van deze en meerdere ontwikkelingen.

Gebruikersgroep AA 

Om maar een goede start te maken. Op 1 februari geven wij de aftrap voor de ontwikkeling van AA in een web- omgeving. Om hierbij ook het gebruikersacceptatie niveau bij oplevering zo hoog mogelijk te houden, wordt om dit project een Gebruikersgroep opgericht met als taak het bijstaan van de ontwikkelaars met raad en daad rondom de audicien praktijk van vandaag de dag.

Wij zoeken daarom ook een aantal enthousiaste AA gebruikers die ons in de periode April, Mei en Juni hierin willen adviseren. De bijeenkomsten zullen in Etten-Leur gehouden worden. Indien u hierin geïnteresseerd bent, laat het ons dan weten op:

schneider@acousoft.nl
 

Copyright © 2016 AcouSoft Informatisering, All rights reserved.

Contact
076 5012336
support@acousoft.nl
www.acousoft.nl