Copy
RobiniaWood - Nieuwsbrief december 2015
View this email in your browser

Beste Joey,

Al jaren pleiten wij voor het gebruik van één van Europa's meest milieuvriendelijke houtsoorten: Robinia. Het hout vergrijst schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Het is een houtsoort die leeft en laat zien dat het een echt puur natuur product is! U bent van harte welkom om kennis te maken met deze schitterende houtsoort en al haar mogelijkheden. Neem een kijkje op robiniawood.nl of kom op één van de afhaaldagen bij ons langs! 

STRABRECHTSE HEIDE

Afgelopen week hebben we, in opdracht van de Bosgroep, een Veekraal met verzamelweide gemaakt op de Strabrechtse Heide in Someren. Alles is uitgevoerd in 100% RobiniaWood, waardoor het product een lange levensduur heeft en duurzaam is voor het milieu. 

ZOO ANTWERPEN

Voor ZOO Antwerpen hebben we mooie geschilde palen geleverd. De medewerkers van de Belgische dierentuin hebben er schitterende creaties mee gemaakt. Nu kunnen de chimpansees weer lekker klimmen en klauteren met hun vriendjes!

BIOBASED HUIS SPRUNDEL

Bij een BioBased huis in Sprundel mochten we onze schitterende TREE tuinschermen leveren. De schermen en poort zijn inmiddels netjes door de eigenaar geplaatst. Het eindresultaat is om over naar huis te schrijven!