Copy
Klik og læs nyhedsbrevet på nettet
NYHEDSBREV FRA ATO • December 2016

leder: Nyt hold med fokus på fremtidens fokusområder

 
Den nye Hovedbestyrelse med tre genvalgte og tre nyvalgte medlemmer har konstitueret sig med Birgitte Sindrup som formand og Rikke Svanterud som næstformand. Se HB's fokuspunkter for det næste år.
 

hørt i tandplejen

 
Se Lars Andersens fortolkning af det, vi går og siger i tandplejen. Og rigtig glædelig jul!
 

nedslag På Samsø

 
Klinikchefen praktiserer samtalerum, når et barn eller ung sidder i venteværelset. Patienten får medindflydelse på behandlingen og vigtigst af alt: behandlingen skal være baseret på tillid.
 

faktorer, der udløser tandlægeangst

 
Bag artiklen "The role of negative and positive memories in fear of dental treatment" ligger over 100 spørgeskemaer udfyldt af 18-årige unge, der har gået i Odder Kommunale Tandpleje. Vi har talt med psykologen og en af tandlægerne bag undersøgelsen. Niels Hansen, klinikchef på Samsø, har læst og kommenteret undersøgelsen.

Tværsnit om behandlingsmetoder ved børn med tandlægeangst

 
Vi har været rundt i det faglige arkiv for at finde relevante artikler til Nedslaget på Samsø, men også til artiklen om faktorer, der spiller ind i forbindelse med tandlægeangst - bl.a. en DKTE-opgave.
STILLINGSOPSLAG
KURSER & ARRANGEMENTER

8. FEBRUAR: Vågen sedation i Middelfart

8. MARTS: Aarhus: Ledelse af primadonnaer: Kun for medlemmer af ATO. Arrangementet er forbeholdt ansatte med ledelsesansvar

7.-8. MAJ: Årsmøde for tandplejens ledere

14. -15. SEPTEMBER: Efterårskursus 2017

 

tandhelse

 
TandHelse denne gang handler om blister eller after. Ordet after er græsk og betyder at sætte ild til. Marianne Pedersen fortæller her, hvad man kan gøre for at lindre.
 

kun for medlemmer: morgenmøde for ledere

 
Morgenmøde for ledere: Robuste arbejdsfællesskaber med Eva Hertz. Sæt kryds i kalenderen! Arrangementet afholdes den 19. april 2017 i kantinen i Akademikerhuset på Peter Bangs Vej.
 

indkaldelse til forskningskontoen

 
Du kan nu søge om støtte fra ATO's Forskningskonto. Støtten går til dækning af direkte udgifter i forbindelse med gennemførelse og forberedelse af projekter og forsøgsvirksomhed.
 

Personalia

 
Runde fødselsdage og jobskifte blandt ATO's medlemmer

 

ATO Ansatte Tandlægers Organisation • Peter Bangs Vej 30, 4 2000 Frederiksberg

Telefon: 33 14 00 65 info@ato.dk

Vises denne mail ikke korrekt? Se den online
Afmeld nyhedsbrevet