Copy
Klik og læs nyhedsbrevet på nettet
NYHEDSBREV FRA ATO • Februar 2017

leder: hvor blev moderniseringen af omsorgstandplejen af?

 
Kære Sundhedsminister kan du ikke oplyse om, og i givet fald hvordan, du tænker at bruge anbefalingerne i rapporten om modernisering af omsorgstandplejen, så vi kan få bragt omsorgstandplejen up to date?
 

nedslag i struer Kommunale Tandpleje

 
Struers overtandlæge Diana Joel og klinikassistent Gitte Nielsen fortæller om forebyggelse på skolerne, orto-samarbejde og et tværfagligt fællesskab, der giver tandplejen taletid.

 
STILLINGSOPSLAG
KURSER & ARRANGEMENTER

10.-11. MAJ: Årsmøde for tandplejens ledere

14. -15. SEPTEMBER: Efterårskursus på Hindsgavl Slot

KUN fOR MEDLEMMER

 
.
 

efteruddannelseskrav er tandlægeforeningens egne

 
Der findes ikke i regler eller bestemmelser fra sundhedsmyndigheder nogle krav til tandlægers generelle efteruddannelse. Der findes kun specifikke regler i forbindelse med udførelse af særlige opgaver, f.eks. de uddannelseskrav som stilles til tandlæger, der anvender dormicum.
 

DKTE-opgave om special- og omsorgstandplejetilbuddet i kolding

 
Vi bringer løbende de opgaver, deltagerne på DKTE-uddannelsen i special- og omsorgstandpleje har skrevet. Den første vi bringer er skrevet af to tandlæger fra Kolding, Susan Svane Elkjær og Mette Volf Andersen, og den går tæt på special- og omsorgstandplejetilbuddet i Kolding Kommunale Tandpleje.

 

log på med e-mailadresse

 
Som noget nyt kan du nu logge på med sin e-mailadresse, når du skal logge ind på MINE SIDER på ato.dk. Det er altså ikke længere nødvendigt at bruge medlemsnummeret, som kan være svært at gå og huske.

 

Personalia

 
Runde fødselsdage og jobskifte blandt ATO's medlemmer

 

ATO Ansatte Tandlægers Organisation • Peter Bangs Vej 30, 4 2000 Frederiksberg

Telefon: 33 14 00 65 info@ato.dk

Vises denne mail ikke korrekt? Se den online
Afmeld nyhedsbrevet