Copy
Nieuwsbrief
View this email in your browser

Smeren ze die dingen op hun brood of zo?

Beste installateur,

We hebben de eerste onstuimige herfstweken weer achter de rug en dat hebben we geweten. In de vorige nieuwsbrief schreven we dat we onze schappen weer goed gevuld hadden om jou van dienst te kunnen zijn. En dat was ook nodig! Vooral de Smartline ventilatoren sneuvelden bij bosjes. We bestelden er zoveel dat onze leverancier vroeg "smeren ze die dingen op hun brood of zo?".

In deze nieuwsbrief aandacht voor de Nefit Turbo, de oude krachtpatser die nog op heel veel plekken hangt. En omdat we hem al hebben genoemd de Nefit Smartline. 

Van een aantal onderdelen gaan we de voorraad afbouwen en daar past een uitverkoopprijs bij. Kijk even verder welke dit zijn, want wellicht zit er nog iets voor jou bij.

Tot slot nog kort aandacht voor onze gratis inzamelkratten. Heb jij er al een staan?


Hartelijke groet

HR Premium Parts

Specialist in gereviseerde onderdelen van
cv-ketels en ventilatiesystemen 

Nefit Turbo ventilator art. 73417
Ventilator Nefit Turbo
art 73417  €59,00

Nefit Turbo

De ventilator van de Nefit Turbo is uit het assortiment bij de Wasco, maar wij houden hem gewoon voor je op voorraad zolang er vraag is:

Klik hier om de ventilator voor de Nefit Turbo te bestellen. - art. 73417

Uiteraard geldt dat ook voor de branderautomaat.

Klik hier om de Logica IMC520 branderautomaat voor de Nefit Turbo te bestellen. art. 78032


Nefit Smartline

De meest verkochte Nefit ventilator hebben we altijd voor je op het schap. 3Y OF 3L storing? Dan is helaas de print gesneuveld. Klik hier om de Nefit Smartline ventilator te bestellen.

Voor een overzicht van al onze Nefit onderdelen klik hier

 

Nefit Smartline ventilator HR PREMIUM PARTS
Nefit Smartline ventilator
art s7099387    €89,00


MAGAZIJNOPRUIMING

De voorraad van een aantal onderdelen van wat oudere of minder populaire ketels gaan we afbouwen. Kijk op de verzamelpagina's van Agpo Ferroli en Daalderop voor het aanbod van de komende maand.


Heb jij het handige gratis HR Premium Parts inzamelkrat al staan? 

Om het voor jou makkelijker te maken hebben we vanaf nu gratis een inzamelkrat voor je beschikbaar. Bij verschillende installateurs werden de onderdelen ergens op een plank gelegd of ze belandden in een oude doos. Vaak werd het daardoor rommelig of sneuvelden onbedoeld onderdelen, zodat ze ondanks de goede bedoelingen niet meer gereviseerd konden worden.

We hebben ze in 2 maten. De grote van 60 x 40 x 42 cm en de kleinere van 60 x 40 x 32 cm. Je kunt het krat aanvragen via info@hrpremiumparts.nl 

Zodra het krat vol is komen we de defecte onderdelen ophalen als je in onze regio gevestigd bent of als we meerdere adressen in jouw buurt hebben. In het andere geval krijg je van ons een verzendetiket om de defecte onderdelen te kunnen opsturen, want uiteraard nemen wij de verzendkosten voor het retour sturen voor onze rekening. Heb je defecten voor ons? Meld dit dan via info@hrpremiumparts.nl .

 
Copyright © 2017 HR Premium Parts, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp