Copy
Nieuwsbrief Rijk Willemse - Zomer 2017
Bekijk in je browser

De volgende, logische stap

Juli 2017 - Rijk Willemse
Beste <<Voornaam>>,

De afgelopen decennia zien we twee belangrijke ontwikkelingen in ons vak: 1) opdrachtgevers kiezen eerder voor personen dan voor bedrijven, 2) generalisme maakt meer en meer plaats voor specialisme.

Juist in mijn adviseurschap neem ik die ontwikkelingen nadrukkelijk waar.

Opdrachtgevers willen speciaal met mij werken (dat ik vanuit LaVerbe opereer, is vaak minder van invloed op hun keuze). En opdrachtgevers hebben behoefte aan een bepaalde expertise die ik kan bieden:
  • ingewikkelde informatie gemakkelijk toegankelijk maken,
  • anderen begeleiden en trainen om hetzelfde te doen,
  • als verbindingsman optreden tussen web development en content management,
  • verhelderende gesprekken leiden over professionele ontwikkeling...

Logische stap


Ik wil daarom nu als adviseur een stap verder zetten: mijzelf en mijn expertise zelfstandig profileren en aanbieden, los van mijn bedrijf. Bij deze dus...

In de uitvoering van mijn werk zal er niets veranderen. Mijn inzet blijft even enthousiast en effectief. (Al zal mijn tarief bij minder overhead lager uitvallen dan nu.) En mijn advies blijft even verhelderend.

De snelle toegang die ik heb tot experts in aanvullende diensten, en de mogelijkheid om in een bedrijfsmatige constructie met samenwerkingspartners te opereren, blijven bestaan.
 

Afspreken?


Nodig mij uit voor een hernieuwde kennismaking of voor de verkenning van een uitdaging waarbij mijn expertise nuttig kan zijn! 

Of het nu bijvoorbeeld een beleidsnota betreft, een naamtraject, de indeling van een nieuwe website of een training schriftelijke communicatie… Kijk op mijn website en op LinkedIn naar de mogelijkheden.

Mijn telefoonnummer en mijn e-mail staan open. 

Hartelijke groet,

Rijk Willemse
www.rijkwillemse.nl | www.laverbe.nl

Nieuwe artikelen op rijkwillemse.nl

Internet Service Providers herzie uw aanpak

De Nielsen Norman Group, een toonaangevend onderzoeksbureau voor ‘user experience’, deed in juni 2017 verslag van hun onderzoek naar de meest gehate online advertentietechnieken, als vervolg op wat ze in 2004 aantroffen. De voorkeuren zijn zeker niet veranderd ten gunste van de adverterende service providers… Lees meer

Radicalisering en blikvernauwing

Blikvernauwing en beperkte waarneming, ze zijn ons allen niet vreemd. Door de eigen vooringenomenheid, maar ook door de selectie die de media en de opinieleiders voor ons maken. Enerzijds onze redding, waardoor we niet hoeven te verdrinken in... Lees meer
U ontvangt deze nieuwsbrief vier keer per jaar als LinkedIn-connectie van Rijk Willemse.
Update uw voorkeuren of schrijf u uit van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp