Copy
Nieuwsbrief Rijk Willemse maart 2018

Ondersteuning van de Product Owner

maart 2018 - Rijk Willemse
Beste <<Voornaam>>,

Agile werken en scrummen: uitgangspunten bij software- en webdevelopment. De Product Owner is als meewerkend voorman schakel tussen opdrachtgever en het team van webdevelopers.

De Product Owner heeft mandaat en kennis van zaken, maar kan vaak ook ondersteuning gebruiken. Vooral als het gaat om communicatie met de stakeholders.

Ondersteuning door een dagvoorzitter, inleider en gespreksleider bij de uitwisseling van ideeën. Om het verloop van de bijeenkomst te organiseren en de wensen van de stakeholders te registeren. Dat zijn niet per se de taken waarin de Product Owner heel goed is.
 

Mijn inbreng

Met mijn achtergrond als taalkundige, wetenschappelijk programmeur en gespreksleider heb ik de expertise en ervaring om Product Owners te ondersteunen:
  • Als organisator van draagvlak bij stakeholders, bijvoorbeeld als gespreksleider bij inloopbijeenkomsten of presentaties;
  • Als adviseur bij het opzetten van een vernieuwde website, bijvoorbeeld met een passende taxonomie;
  • Als ‘linking pin’ tussen opdrachtgever en leveranciers van diensten, zoals UX-tests of online shops;
  • Als adviseur bij de ‘never ending story’ van onderzoek naar wat stakeholders wensen, en van bijpassende verbeteringen.
Want, een (nieuwe) online dienst agile tot stand brengen vraagt niet alleen om een technische omslag, maar vaak ook om een inhoudelijke en culturele omslag.
 

Meer weten?

Kijk verder op www.rijkwillemse.nl of neem contact op voor een verkennend gesprek.

Hartelijke groet,

Rijk Willemse
www.rijkwillemse.nl

Nieuwe artikelen op rijkwillemse.nl

Een passende indeling voor jouw site

Bij het opzetten van een nieuwe of vernieuwde website moeten veel gegevens geordend worden. Het is zaak om de gegevens in te delen op een manier die voor de (be)zoeker overzichtelijk is, maar die ook hanteerbaar is voor de beheerder van de website. Hoe kun je dat het beste aanpakken en waar moet je op letten?

Lees meer

Een community bouwen, kan dat?

Een gemeenschap bouwen, sommigen denken dat het kan. Een optimistische visie, waarin de werkelijkheid goeddeels maakbaar lijkt. Tijd voor een korte historisch-filosofische verkenning.

Het is eventjes doorbijten, maar dan heb je ook wat.

Lees meer
U ontvangt deze nieuwsbrief vier keer per jaar als LinkedIn-connectie van Rijk Willemse.
Update uw voorkeuren of schrijf u uit van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp