Copy
donderdag 2 juni 2016 - YSE College Tour: Social Intrapreneurship
View this email in your browser
Elke drie weken organiseert YSE een College Tour over uiteenlopende onderwerpen met de experts uit het werkveld. 

YSE College Tour Social Intrapreneurship

Hoe kun je als Young Professional zorgen voor ondernemerschap binnen de grenzen van jou organisatie? Laat je niet afremmen door de cultuur, inflexibele collega’s of hiërarchie, maar ga juist uit van de kwaliteiten en ervaring van jouw organisatie. Zorg dat je echte impact creëert en dat je een toekomstgerichte vibe op gang brengt. Tijdens deze College Tour neemt Outside Inc. je mee in de wereld van ‘Intrapreneurship’ en de manier waarop jij van binnenuit kan bijdragen aan het veranderen van de status quo. Ga de wereld van in van impact-gedreven innovatie en laat je inspireren zodat je dit de volgende dag direct kan inzetten.

Leer hoe jij met jouw ondernemende kwaliteiten binnen je eigen organisatie kan bijdragen aan het creëren van economische én maatschappelijk toegevoegde waarde. Tijdens het interactieve deel van de avond krijg je onder leiding van o.a. Mathijs Koper, managing director bij Outside Inc., de kans om zelf aan de slag te gaan en de eerste stappen te zetten met Corporate Social Entrepreneurship!

 

Ik meld me graag aan voor de College Tour van 2 juni aanstaande
Deelname aan de College Tour bedraagt een investering van €300.
Informatie over de spreker
Mathijs Koper is als een van de mede-oprichters  van Outside Inc. en World Startup Factory. Hij is verantwoordelijk de ondernemerschapsprogramma’s van Outside Inc.’s en ventures als Fair Medicine. Hij heeft een passie voor technologie, corporate entrepreurship  en het verbinden van corporates en startups.
YSE
YSE helpt organisaties te veranderen, vernieuwen, verjongen en te versnellen door ze te laten samenwerken met talentvolle Young Professionals. YSE ontwikkelt deze leiders van de toekomst middels uitdagende traineeships. Daarnaast verbinden zij Young Professionals over organisatiegrenzen heen door college tours, trainingen en workshops te geven en organiseren.

Kijk voor meer informatie op: www.yseprogram.com

Praktische informatie

Datum en tijd: 2 juni van 16:00 tot 19.00 uur.

Locatie: World Startup Factory, Wilhelmina van Pruisenweg 104, Den Haag
Vervoer: De locatie ligt direct naast het het NS-treinstation Den Haag Laan van NOI. Het gebruik van OV wordt aanbevolen.
Parkeren met de auto kan in de omliggende straten

 

Wil je weten welke College Tours in 2016 en 2017 nog meer op het programma staan? Bekijk dan de Jaarkalender. 
Jaarkalender College Tours
Wil je op de hoogte blijven van College Tours in 2016 en 2017?
Druk dan op de onderstaande knop. 
Stuur mij updates College Tours 2016-2017
Copyright © 2016 YSE, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list