Copy
Goedemorgen,

De zomervakantie is begonnen; de LTP zomermailings gaan van start! Hartstikke leuk dat jij je hiervoor hebt aangemeld. Zoals aangekondigd, beginnen we met meer zelfinzicht.


LTP heeft onderzoek gedaan naar onder meer competenties en gedragingen in teamverband. Hierbij kwamen 8 rollen naar voren, die in combinatie een persoon kunnen typeren: de aanpakker, de specialist, de monitor, de coördinator, de ondernemer, de innovator, de motivator en de verbinder.

Weet jij welke teamrol het beste bij jou past? En misschien nog wel interessanter: welke rol zou je meer willen inzetten? Je komt er snel achter!
Aan de slag!
Met de Persona.fit zelfscan voor meer zelfinzicht


Download de Persona.fit app via onderstaande QR-codes en vul het assessment in. Activeer je account met de code: 008-01.

N.B. Heb je Persona.fit in de afgelopen 2 jaar ingevuld, dan hoef je het niet opnieuw in te vullen. Je kunt gelijk verder scrollen voor meer toelichting over de resultaten. Is het langer geleden? Dan raden wij aan het opnieuw te maken.
 
Een paar tips:
  Denk niet te lang na voordat je je antwoorden geeft.
  De vragenlijst gaat over wie je bent, het laatste deel gaat over wat je wilt.
Als je klaar bent en de berekening is afgerond, kun je de scores ophalen.
Meer informatie vind je in het document: 'QuickStart Persona.fit' (t/m sheet 10). Het gaat nu dus om ‘Stap 1 – Zelfinzicht’. Oftewel: Check jouw baseline.
De resultaten
Van inzicht naar actie


Jezelf ontwikkelen en je Growth Mindset versterken, vraagt tijd en aandacht. En vooral zelfinzicht. Wie ben ik? Wat ambieer ik? Hoe zien anderen mij? De eerste twee vragen worden beantwoord na het invullen van Persona.fit.

Het Zijn-profiel laat zien welk gedrag het best bij je past
Het Zijn-profiel kan verschillen van de rollen die je ambieert, het Willen-profiel.

Wat is het verschil tussen jouw Zijn en Willen? Daar ligt de uitdaging. De rollen waar je hoog op scoort en die matchen, gaan je in het algemeen gemakkelijk af. De rollen die niet overeenkomen, kosten je waarschijnlijk energie. De FIT-score is een indicatie van de match tussen Zijn en Willen.
Lees meer over de FIT-score en wat dit voor jou betekent >>
De rollen van Persona.fit zijn gelijkwaardig
Er is geen betere of slechtere en zeker geen goede of foute rol. Alle rollen zijn belangrijk, afhankelijk van de situatie. Wel kun je een voorkeursrol tegenkomen, wat vaak automatisch leidt tot ‘afkeur’ van een andere rol. Maar dat zegt niets over de waarde van die rol in een bepaalde situatie.
In de volgende zomermailing: 
We gaan een stapje verder met de resultaten van de Persona.fit zelfscan. Wat kenmerkt jouw voorkeursrollen? Wat zijn de bijbehorende allergieën en valkuilen? Inclusief persoonlijke kijk- en leestips.

Tot volgende week!

Team LTP
* Je nieuwsbrief voorkeuren aanpassen? Wijzig je gegevens of meld je af
 Afmelden voor alle LTP mails en uitnodigingen? Klik hier


© 2023 LTP Business Psychologists