Copy
ÅRETS SIDSTE NYHEDSBREV FRA GADENS BØRN


GLÆDELIG JUL OG PÅ GENSYN I 2017

 

Vi ønsker alle vores medlemmer, støtter og sponsorer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi er dybt taknemmelige for al jeres støtte, opbakning og opmuntring - det betyder utroligt meget for alle os i Gadens Børn, og vi glæder os til at fortsætte indsatsen i 2017 med jeres hjælp. 


Alt i alt har 2016 været et fantastisk år både projektmæssigt og økonomisk. I starten af året opsatte vi nogle mål for både omsætningen og indsatsen i Kolkata, og vi er stolte over at meddele, at vi har opnået dem alle, og at årets resultater er over al forventning.

På den økonomiske front startede vi året med at sætte os et mål om at forsøge at indsamle en million kroner til alle vores projekter i Indien, og selvom det virkede optimistisk i starten af året, er vi ovenud lykkelige, stolte og glade over at kunne meddele, at vi har nået det mål og lidt til. Grunden til at det overhovedet har været muligt at indsamle dette store beløb, har blandt andet været dette års fantastiske velgørenhedsmiddage på Det Gamle Røgeri, Bistro Boheme og Kong Hans, som tilsammen har indbragt cirka 925.000 kroner. Oveni det kommer donationer fra virksomheder, sponsorer, anonyme donorer, loger, organisationer, legater, fonde og ikke mindst medlemmer og privatdonorer. Uden jer ville det ikke være muligt, at udrette alt det vi gør i Kolkata.

Projektmæssigt har 2016 været et år med mange ønsker og planlagte projekter, og havde det ikke været for den store opbakning fra jer og den store indsats fra alle vores frivillige i både Indien og Danmark samt de fantastiske ansatte i Kolkata, havde vi aldrig nået alle vores mål.

Vi startede året med at færdigbygge Børnehuset i Santhospur og derefter åbne skolen i huset i maj i år. Skolen startede med 70 elever fra Santhospur lokalområde, men er nu blevet udvidet til 120 elever. Vi venter fortsat på de rette tilladelser og bevillinger til at åbne huset for beboelse, men i mellemtiden hentes og bringes børnene fra Sealdah Station til skolen hver dag, så også de kan komme i skole. 

Den næste store drøm som gik i opfyldelse i 2016, var åbningen af Shanti dagcenter i april. Dagcentret trives fortsat, og de unge er så småt begyndt at komme mere regelmæssigt. I 2017 vil vi begynde at arbejde hen imod at få sendt de unge ud i praktik, så de kan tillægge sig kompetencer og erhvervserfaring, som de kan bruge fremover i livet. 

Sidst men ikke mindst har vi udvidet vores skole i Kidderpore. Skolen startede i 2014 med 70 elever, men i 2016 har vi udvidet skolens areal og elevtal, således at der nu er plads til hele 120 elever. 

Tilbage er kun at sige tak til jer alle - uden jer ville intet af dette være muligt! Vi er dybt taknemmelige, og vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår!

Kram og Kærlighed fra
Stifterne og resten af Gadens Børns Team 

 

VI HAR FÅET PBS!

Vi har i 2016 kæmpet med at få betalingsservice (PBS) op at stå, så alle vores medlemmer ikke længere selv skal sørge for at overføre deres kontigent manuelt, og nu er det endelig lykkedes. I januar 2017 vil vi derfor begynde at registrere alle medlemmer i systemet, men hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi har dine oplysninger, så send os gerne en mail på info@gadensboern.org. 
De oplysninger vi skal bruge er navn, adresse, mailadresse, kontingentsbeløb og CPR nummer hvis man ønsker skattefradrag. 
SEND MAIL
Copyright © 2016 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp