Copy

GADENS BØRNS NYHEDSBREV JUNI 

HÅB OG KÆRLIGHED

Shanti betyder håb på Hindi, og navnet indrammer perfekt målet for vores nye dagcenter - nemlig at indgyde håb i de unge. Centeret har nu være åbent i over en måned, og de unge fortsætter med at komme. Dagene forløber med undervisning, fodboldturneringer, tegning, perler, computerundervisning og madlavningskurser, og i de 6-7 dejlige timer de unge befinder sig i dagcenteret afholder de sig fra at ryge cigaretter og sniffe lim, hvilket for mange af dem er en stor bedrift. 
I denne uge havde vi også den allerførste udflugt med alle de unge, og turen gik denne gang til vandland, som ses på billedet ovenfor. Det var et kæmpe hit hos alle de unge og der blev leget i vandet i timevis, indtil de alle dejsede omkuld. De glæder sig allerede nu til den næste udflugt, men imellemtiden nyder de tiden i dagcenteret.  
At tegne og udfylde malebøger er en af yndlingsaktiviteterne i centeret
Vi spiser alle frokost sammen i dagcenteret 

MØD VORES DAGCENTERLEDER

Rupesh startede som vores oversætter på stationen, og blev hurtigt en vigtig del af Gadens Børns familie. Man kunne fra starten se hvordan børnene krøb ind i hans hjerte og han i deres. Børnene har knyttet sig til ham og er helt trygge i hans selskab. Hvis Rupesh ikke har været på stationen i et par dage, så tager han lige et smut forbi på fridage for at sige hej til alle. Selvom han nu er ansat som dagcenterleder, så kommer han fortsat på stationen hver dag for at hente de unge - og han ankommer også gerne lidt før, så han kan tilbringe lidt tid med de yngre børn, som er for unge til at komme med i dagcenteret. 

EN DAG I MALINGENS TEGN

Nu da Børnehuset er helt færdigbygget, og vi hver dag har huset fuld af glade skolebørn, synes vi at det var på tide, at de fik lov til at sætte deres mærke på huset. Derfor valgte vores fantastiske frivillige Dorte og Kimie og vores dejlige stiftere at hjælpe børnene med at male huset. Der blev malet hele dagen med glade farver og tegninger. Det var en dejlig dag med glæde, smil og kærlighed <3
 

 
Har du ikke planlagt sommerferien?
Så kan du f.eks. booke en overnatning på Mercur Hotel i smukke københavn, og dermed støtte Gadens Børn med 10% af værelsesprisen. Se mere her og skynd dig at booke og støtte
BOOK NU
Copyright © 2016 Gadensboern, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp