Copy
View this email in your browser

Drømmen om endnu en skole er gået i opfyldelse!


Vi er rigtig glade, for at kunne dele nyheden om en ny skole med jer.
Det er vores tredje store skole i Kolkata, og den vil blive opført tæt på Sealdah station. 200 gadebørn vil få mulighed for at gå på denne skole, og vi vil også oprette en børnehaveklasse for de mindre børn.

Særligt forsømte gadebørn
De nye skolebørn vil være en gruppe af ekstremt forsømte og udsatte børn, som til dagligt lever et ubeskyttet liv på stationen. Vi vil derfor tilbyde en anderledes skole, hvor en af de vigtigste opgaver vil være at hjælpe børnene med at vænne sig til at gå i skole. 

Vores håb er at minimere den tid børnene tilbringer på stationen, og sørge for at de får tre måltider om dagen, gratis undervisning, kærlighed og omsorg. Vi vil derfor tilbyde børnene morgenmad inden undervisningen begynder, og efter frokost vil der være leg og aktiviteter, inden de til sidst spiser aftensmad og går hjem.


Kontorafdeling til registrering af børnene
Da de fleste gadebørn i Kolkata er født på gaden, er de ikke registrerede med fødselsattest eller ID. Hvis et barn forsvinder findes der ingen informationer om barnet, og det gør det derfor nærmest umuligt at finde barnet igen.
Vi vil på skolen derfor have en kontorafdeling, hvor alle registreringer vil foregå, så vores børn bliver registreret som borger og gemt i vores system, og vi kan hjælpe dem bedst muligt, hvis der skulle ske dem noget.


Skolen er under renovering nu og vi håber, at vi kan åbne i september, og tilbyde en masse dejlige børn en chance for at bryde den sociale arv.
Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse!

Læs om den nye skole her
Velkommen til vores to nye praktikanter
Den 1. august startede vores to nye praktikanter. Vi er glade for at byde Cathrine og Sarah velkommen i vores familie.

Cathrine Hribar er 27 år og kandidatstuderende i Læring- og forandringsprocesser på Aalborg Universitet. Cathrine skal ind over vores skoler i samarbejde med Lykke Dyrlund Sørensen, som er projektleder på alle vores skoler.

Sarah Baumgartner-Taarup er 27 år, og er kandidatstuderende i Informationsvidenskab og Kulturformidling på Københavns Universitet. Hendes arbejde vil have fokus på kommunikation.
Læs om alle vores frivillige her
Velkommen til vores tre nye ambassadører

Laura Petersen er stifter af organisationen Ladies Affairs og har tidligere hjulpet med at samle penge ind til velgørenhed.
"Arbejdet med velgørenhed er både, at hjælpe andre, men også en indvendig rejse der udvikler os som individer"

Kim Boye har en fortid som professionel fodboldspiller i Brøndby og AB og arbejder i dag som fodboldcoach.
"Min holdning til livet er; kan du gøre bare en lille forskel er du også forpligtet, til at gøre det - vi er alle en del af noget større end bare os vores familie og land"

Pia Dørge Rasch
"Gadens Børn har et stort hjerte, og der er ikke langt fra tanker til handling. Dette og en masse andet fik jeg set med egne øjne i Kolkata, skolen i Santhospur, skolen i Kiddapore og dagcentret"
Læs mere om alle vores ambassadører her
Hjælp os med at hjælpe andre
Gadens Børn Keyhanger
Julie Pallesen
Kæmpe tak til Julie Pallesen og alle de seje kvinder, der har været med til at støtte op om vores T-shirts!
Keyhanger
For kun 65 kroner kan en af disse flotte keyhangers blive din. Når du køber en keyhanger hos os, så donerer du samtidigt 25 måltider til de dejlige børn som lever på Sealdah Station
Du kan købe vores keyhangers hos vores fantastiske forretnings ambassadører: KLUDSundHudplejecentret og Christinas Blomster Og Livsstil, samt på Michelin restauranten Statholdergaarden i Oslo.

T-Shirts
Du kan også støtte os ved at købe en af vores flotte T-shirts

Ved køb af en T-shirts til 149.00 kr;

Kan vi dele 240 måltider mad ud. 
Eller købe 2 skoleuniformer til en af vores skolebørn på vores skoler 
 
Vi takker for al jeres hjælp!

Hvis du gerne vil hjælpe os med at sælge vores keyhangers og støtte vores arbejde, så send os en mail på info@gadensboern.org
Vores T-shirts kan købes på KLUDs webshop
Copyright © 2017 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp