Copy
Share
Tweet
Forward

Årets første nyhedsbrev fra Gadens Børn

Kære venner! 

Så er vi nået ind i 2017, og det er derfor tid til årets første nyhedsbrev. 

Vi håber at 2017 bliver et lige så fantastisk år for Gadens Børn som 2016 var, og vi glæder os til at fortælle jer om alle de spændende ting, vi har gang i. Følg med på vores Facebook-side og vores hjemmeside, hvor vi løbende vil komme med nyheder om vores projekter. 

I 2017's første nyhedsbrev kan du læse om udvidelsen af vores to skoler, besøget fra vores to utrolige sponsorer og læse en beretning fra vores helt nye frivillige.  

PBS er oppe at køre

En god nyhed for vores dejlige medlemmer er, at vi nu har fået PBS op at køre på hjemmesiden. Så skal du ikke længere selv sørge for at overføre dit kontingent manuelt – nu kan det bare køre automatisk.

denne side kan du melde din betaling til os til PBS, så der automatisk bliver betalt 200 kr. til Gadens Børn om året. Du skal bare bruge dit medlemsnummer hos Gadens Børn, når du skal melde det ind. Hvis du ikke har fået dit medlemsnummer eller ikke kan huske det, kan du bare sende en mail af sted til os på info@gadensboern.org og bede om dit medlemsnummer. 

Begge skoler er blevet udvidet

Det er nu blevet muligt for os at hjælpe endnu flere udsatte børn med uddannelse, fordi begge vores skoler netop er blevet udvidet. Da vi i Gadens Børn er overbeviste om, at vejen væk fra gaden skal gå gennem skolen, er det en fantastisk nyhed.

I Santhospur vil udvidelserne betyde at vi nu har mulighed for at undervise 125 børn, hvor vi før kunne undervise 60, og i Kidderpore kan vi nu tilbyde undervisning til 120 børn i stedet for 70. Når man kan se, hvor glade børnene er for denne mulighed, er det en ren fornøjelse at kunne give muligheden til endnu flere børn.

Jo flere børn vi hjælpe med undervisning til, jo flere børn får muligheden for en lysere fremtid. Og det er netop det vi i Gadens Børn kæmper for. 

To sponsorer har besøgt vores projekter

Vi har haft fornøjelsen af at have besøg på vores projekter i Kolkata af to af vores skønne sponsorer i sidste uge.

Pia og Bent formåede nok engang at overraske os med deres generøsitet da de både donerede nye malebøger, farver, puslespil og otte splinternye bærbare computere til vores skole i Kidderpore. Måske mest vigtigt delte de også ud af deres kærlighed til børnene med store kram og nærvær.

Sådan nogle sponsorer gør alverden til forskel for alle os i Gadens Børn. Endnu en gang mange tak til Pia og Bent!

Et ord fra vores nye frivillige i Kolkata

”Efter henholdsvis to og én uges ophold i Kolkata har der været mange nye oplevelser og indtryk.

"Før ankomsten kunne man mærke tvivlen og nervøsiteten for, hvad der reelt ventede os i Kolkata, og hvordan lige præcis vi kunne hjælpe. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det blot handler om at springe ud i det og prøve sig frem.

"Første arbejdsdag var kun nogle få timer efter ankomsten i lufthavnen, og den nervøse fornemmelse blev erstattet af lidt mere overskud og selvsikkerhed. At se hvordan børnene flokkedes om os, da vi kom med legetøj på stationen og at mærke, hvordan de allerede krammer os, driller os og kalder os auntie og uncle er fantastik at opleve.

"Der er selvfølgelig mange ting, som stadig skal læres, rutinen skal lige sætte sig helt fast, og der er stadig mange udfordringer, der skal løses. Men indtil videre er vi alle ved godt mod og ser frem til en god oplevelse med forhåbentligt en masse gode resultater.”


Med håbet om et lykkebringende 2017.

De kærligste hilsner fra hele Gadens Børn-teamet!
Copyright © 2017 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp