Copy

Gadens Børn byder efteråret velkommen!Imens det kolde efterårsvejr kryber ind over Danmark, så fortsætter sveden med at dryppe i Kolkata - Ikke mindst på grunden af varmen, men også på grund af al det spændende arbejde, der er at lave. 
Efter en fantastisk middag på Bistro Boheme, hvor vi blev overvældet af al den støtte og hjælp vi modtog, er vi klar til at tage hul på den sidste del af 2015. Aftenen indbragte intet mindre end 266.000 kroner, som vi kan bruge på at forbedre livet for børnene på stationen, skolen og snart også i vores nye børnehus. Vi er ovenud lykkelige for al den støtte, vi har modtaget, og vi takker jer alle.


 

En flugt fra hverdagen


En stor del af de unge mennesker, der lever og/eller kommer meget på Sealdah Station, sniffer lim. Det gør de for at dæmpe sulten og for at sløve sindet og indtrykkene, så det er nemmere at komme gennem dagen.
De har limen i små plasticposer, som de konstant har på sig, og som trækkes frem, når trængen melder sig - man bliver hurtigt afhængig af lim, og der findes et utal af bivirkninger ved indtagelse af stoffet. Alligevel møder vi aldrig de unge mennesker med løftede pegefingre eller formaninger - vi er nemlig klar over, at vi på ingen måder kan forestille os, hvilke udfordringer de går igennem dagligt. Vi taler dog meget med dem og prøver gennem oplysning, at få dem til at stoppe - og så glæder vi os til, vi kan slå dørene op til vores Daycenter, hvor vi kan tilbyde hjælp til afvænning.
Ind i mellem når vi kommer på stationen, lugter der så voldsomt af lim, at det kan føles svært at trække vejret, og de unge mennesker kan være så påvirkede, at vi ikke kan tale med dem eller overhovedet vække dem. Det er voldsomt og frustrerende at overvære, men vi har samtidig forståelse for, at det er en vej ind i forglemmelsens verden - en verden der er nemmere at leve med; i hvert fald til rusen fortager sig.

 

Picnic på Sealdah Station 

Vi har for nyligt arrangeret en picnic på stationen, for at glæde børnene. Dagen startede med en fantastisk velkomst. Vi ankom en halv time tidligere end forventet, men blev løbet i møde af 3 glade piger, der næsten ikke kunne vente med at få lov til at tegne. Tæpperne blev spredt ud og lidt efter lidt fuldt op med børn, der tegnede dyr, huse og fantasivæsner. 
Senere blev der tid til både mad, sjipning og sjov med balloner. Det var en virkelig dejlig dag, fyldt med en masse glade børn. 

 

VIGTIG MEDDELELSE


Er du medlem men får ikke trukket penge for dit medlemsskab? Husk at du som medlem hos Gadens Børn, selv skal sørge for at opsætte en månedlig eller årlig overførsel til os via din bank. Vi arbejder på at få oprettet en PBS aftale, men indtil da, må det desværre gøres på den gammeldags facon. 
Har du glemt at opsætte en overførsel, får du her vores kontooplysninger: 

Nordea Bank, Registreringsnummer: 2233 og Kontonummer: 0725387237.

Er du ikke medlem men ønsker at være det, kan du se hvordan her: http://gadensboern.org/medlem/
Copyright © 2015 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp