Copy

GADENS BØRNS NYHEDSBREV FOR JULI
 

Sealdah Skole åbner til september

Vi er rigtig glade i Gadens Børn. Vi har nemlig efter lang tids søgen fundet det sted, hvor vi skal starte vores Sealdah Skole. Vi har ledt i lang tid, da vi gerne ville finde det helt rigtige sted, og være helt sikre på at kunne opføre den bedst mulige skole. Og det er altså endeligt lykkedes. Den nye skole er på hele 300 m2, så der bliver plads til både klasseværelser, kontor og en børnehave. Den ligger kun 1,4 km fra Sealdah Station, så det bliver meget nemmere for de børn, der bor og lever på stationen at komme i skole om morgenen. Vi glæder os enormt meget til at kunne sikre lærdom og tryghed til endnu flere af de dejlige børn, vi arbejder med til dagligt på Sealdah Station. 


Opdatering på Fighters indlæggelse 
 


"For tre år siden fandt Pia vores alle sammens Fighter, undernæret og syg. Dengang blev han efter en lang kamp på hospitalet rask og siden har alle os frivillige nydt hans glade humør, når han løber rundt på platform 4. Udover nogle store ar, har vi ikke set tegn på Fighters hårde fortid. På det seneste har det dog ændret sig. Han har oftere været syg med feber og hoste. Da han en dag havde så høj feber som 39,4 og ikke kunne holde hverken mad eller væske nede, blev vi for alvor bekymrede og tog på hospitalet nær Sealdah Station. Her undersøgte flere forskellige læger ham og kom til sidst frem til, at han havde en forstørret lever og skulle indlægges.

Da vi var på et offentligt hospital, forlangte de at han havde to pårørende med sig; én til at være hos ham på afdelingen og én som skulle sidde uden for hospitalet, klar til at tage ud og købe medicin, hvis der pludselig skulle opstå noget akut. På de offentlige hospitaler har de nemlig ikke altid den nødvendige medicin til rådighed. Herudover virkede lægerne usikre på hans diagnose og havde ikke engang målt Fighters temperatur på trods af at vi fortalte, at han havde høj feber. Vi besluttede derfor at indlægge ham på et privathospital, for at være sikker på at han fik den rigtige behandling. Her blev han modtaget af kompetente læger og en ren hospitalsseng. Han fik taget blodprøver og urinprøve og blev diagnosticeret med en infektion i kroppen. Hans lever var, som de havde sagt på det offentlige hospital, forstørret, men dette er meget normalt, når man har været underernæret og er ikke skadeligt. Fighter blev sammen med sin mor indlagt og startede med at få antibiotika. Tre dage efter blev han udskrevet som en frisk, rask og glad dreng. Selvom det har været rart at sove i en  rigtig seng, var han alligevel glad for at komme tilbage til Platform 4 og blive genforenet med sine to søskende og de andre børn fra stationen. Os frivillige er lettede indtil videre, men holder stadig opsyn med, hvordan det går Fighter de kommende uger."

- Ellen, frivillig i Kolkata
To nye frivillige på vej til Kolkata
 
Vi har allerede fået to af vores nye frivillige på plads i Kolkata, og snart tager de to næste afsted. Tanja og Emilie rejser afsted her i slutningen af juli og starten af august, og som altid glæder vi os til at få nye hænder til vores projekter. Der sker mange spændende ting i Gadens Børn for tiden, så vi sætter stor pris på alle de hænder, der hjælper os. Hvis du er interesseret i at se og høre, hvad vores frivillige oplever, vil vi anbefale, at du følger den videoblog, som vores frivillige Claudia laver fra Kolkata. Hvis du desuden kender nogen, som kunne have lyst til at blive frivillig hos Gadens Børn, er vi altid interesserede i at modtage ansøgninger. Se vores ledige stillinger på vores hjemmeside. 
 
 
Vær med til at sikre en god start på vores nye projekter

2017 har indtil videre været et travlt og spændende år for Gadens Børn. Snart åbner Sealdah Skole, og vi skal derfor i gang med at indrette og gøre skolen klar til at modtage alle de skoleglade børn som bor på Sealdah Station. Hvis du har lyst og mulighed for at støtte vores opstart af skolen, så kan du sende en hjælpende hånd afsted til Gadens Børn. Du kan se mulighederne for at støtte os på vores hjemmeside. Eller du kan støtte os på mobilepay på 40505509. Du kan nu også støtte ved at sende en sms, hvor der står GB (engangsbeløb på 49 kr.) eller MITGB (månedlig støtte på 79 kr.) til 1245. Al hjælp bliver modtaget med stor glæde og en enorm mængde taknemmelighed!
Copyright © 2017 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp