Copy
NYHEDSBREV FEBRUAR
Årets første velgørenhedsmiddag til fordel for Gadens Børns arbejde, bliver afholdt fredag den 31.03.2017!
Oplev en aften hvor alle sanser kommer frem, med glæde, kærlighed og ikke mindst nærvær. Takket være alle jer, har vi kunne på bare 4 år, skabt 2 store skoler, et dagcenter, socialt opsøgende og hjælpende arbejde på stationen, som har hjulpet mange børn og unge til et bedre liv og bygget vores store børnehus på 1000 kvm. Vi er mange frivillige, som elsker vores arbejde og det vi har mulighed for at udrettet og gøre en kæmpe forskel, det vil vi hjertens gerne forsætte med. Vi glæder os til at se jer og give et kæmpe kram.
 
BILLETTER KAN KØBES HER 

EVENTET KAN FØLGES HER

Altid med håbet, energien og kærligheden.
Fra Team Gadens Børn.

Arrangementet afholdes:
Det Gamle Røgeri's eventlokale
Havnevej 9,
2670 Greve
 

Nyt fra Kolkata
Vores praktikant Emma har skrevet om hverdagen i Kolkata og hvad der er sket den seneste måned

Skoleuniformer til børnene

Vi har været så spændte på resultatet af skoleuniformerne og vi kan sige, at vi er mere end tilfredse. På billedet vises vores skønne elever, iført vores nye skoleuniform. Der er både en til piger og drenge. Pigerne får nederdele og drengene får bukser. Børnene er ellevilde og meget stolte, når de går klædt i deres nyvaskede uniform og finpudsede sko.

Facaden ude foran Børnehuset

Facaden på vores Børnehus i Santhospur er endelig blevet malet. Vi elsker varme farver, og ligesom vores flotte Børnehus, var det vigtigt at facaden også skulle have samme udstråling. Farven orange blev det endelige valg, og nogle af de frivillige har de sidste par dage malet på livet løs, for at male den færdig. Vi er så glade for resultatet og nu står den farvestrålende mur klar til at sprede godt humør.

Ugentlig sleepover i Santhospur

Ugentligt holder vi en sleepover i Santhospur for nogle af børnene på Sealdah Station. Om morgenen bliver de hentet af en eller to frivillige, og tager toget til Santhospur. Børnene er så glade og forventningsfulde på denne dag. Dagen starter ofte med en lille lur, hvor der herefter bliver hygget, grinet, spist og ikke mindst set en masse Tom & Jerry, som er et kæmpe hit hos børnene. Det varmer os, at se dem være så glade og trygge på denne dag, som de ser så meget frem til.

Ansættelse af ny lærer i Kidderpore

I Aasha School har vi ansat en ny kvindelig lærer, som underviser i hindi, engelsk og computer class. Hun er allerede i fuld gang med i at undervise børnene i junior klasserne ABC-sange, for at forbedre deres udtale. I senior klasserne går det også fremad, hvor børnene gør brug af de nye computere hver dag. Vi kan mærke at børnene allerede føler sig trygge sammen med hende.

 
De kærligste hilsner fra hele Gadens Børn-teamet!
Copyright © 2016 Gadensboern, All rights reserved. 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gadens Børn · Hammerholmen 47 · Hvidovre 2650 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp