Copy

2016 ER SKUDT IGANG MED MANER FOR GADENS BØRN

Tidsplanen overholdes!


Blandt andet har 2016 allerede budt på et næsten færdigt børnehus i Santhospur. I det 3 etagers store hus er elektriciteten nu trukket, huset og rummene er malede - ja selv luftventilatorerne er opsat i de mange farverige rum. Forventningen er at huset står færdigt i al sin herlighed om en lille måned, og vi kan næsten ikke vente. Ansættelsessamtalerne for Head Teacher stillingen er sat igang, og vi har fundet nogle gode kandidater, som vi håber kan hjælpe os med at gøre skolen i børnehuset til en kreativ, innovativ og dejlig skole for børnene i lokalområdet og Sealdah Station.
 


Den årlige Charity Dinner på Det Gamle Røgeri 2016


 

 


Traditionen tro byder Det Gamle Røgeri på en fantastisk og underholdende aften i velgørenhedens tegn. Da Gadens Børn er i fuld vækst, og vi arbejder på højtryk for at skabe muligheder for udsatte og hjemløse børn i Kolkata, har vi brug for hjælp til at indsamle midler og ressourcer til at sikre dette arbejde. Et af de projekter vi har brug for støtte til er vores nye Børnehus. Vi har allerede fået et utroligt flot sponsorat bestående af 60 senge, 60 madrasser og 60 krus til de boende børn af NTG Gruppen, men vi har behov for endnu flere midler for at indrette og udstyre huset. Da ideen er at starte skolen på 2. sal op først, mangler vi først og fremmest skoleborde, tavler, stole, skolematerialer, samt udstyr til køkkenet, således at vi kan byde børnene velkommen i dejlige og trygge rammer. Formålet med denne aften er derfor at sikre børnenes ret til at være børn og deres mulighed for at skabe sig en fremtid. Aftenen vil bestå af:
  • Velkomst med bobler
  • Fire retters menu
  • Vin menu 
  • Kaffe og avec 
  • Lotteri med store vinderchancer og flotte gaver
  • En spændende auktion 
  • Musikalske indslag
Da al mad, vin og arbejdskraft er doneret til aftenen, går hele billetprisen og alle indsamlede midler på aftenen direkte til Gadens Børn og projekterne i Kolkata.
 
Læs mere og køb billet
Hvad skal du lave i din vinterferie? 

Med Mercur Hotel kan du lave en donationsbooking, hvor du ved booking kan bruge koden GB og dermed støtte Gadens Børn med 10% af din totale værelsespris. Støt os imens du sover ved hjælp af Mercur.

 
Book nu

Varsling vedrørende årets første Generalforsamling

 
Afholdes d. 31. Marts fra klokken 19.00 på Det Gamle Røgeri, Havnevej 9, 2670 Karlslunde 

 

Dagsorden for mødet


Valg af dirigent
Valg af referent
Formandens beretning
Præsentation af regnskab samt godkendelse af regnskabet
Godkendelse af næste års budget samt fastsættelse af kontingent
Indkomne forslag
Valg af revisor
Copyright © 2016 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp