Copy
NYHEDSBREV DECEMBER
Alle os i Gadens Børns team ønsker jer alle en glædelig jul!
 
Vinteren er ovre Kolkata, og temperaturerne er faldet til omkring 20-15 grader, og selvom det lyder varmt i vores øre, så synes familierne og børnene på gaden og stationen, at det er koldt. Vi er derfor begyndt så småt at dele donerede striktrøjer og varme tæpper ud fra Danmark, og for at sprede endnu mere glæde og varme holder vi en stor julefest i Børnehuset, hvor børnene fra begge skoler er inviteret. Til denne specielle dag har en af vores lokale rådgivere og hans familie givet os den store gave at donere og lave al maden til alle børn og voksne. Vi glæder os utroligt meget, og i hele december måned varmer vi op til festlighederne ved at lave juledekorationer sammen med børnene. 

GADENS BØRN ER FYLDT 4 ÅR!

Mandag d. 28/11 fejrede Gadens Børn sin 4 års fødselsdag. Planen var at holde en stor fødselsdagsfest på selve dagen ude i Børnehuset for alle børn og unge i vores projekter, men fordi Indien ind imellem er uforudsigelig, var vi nød til at rykke festen til dagen efter, fordi der om mandagen var politiske uroligheder. Børnenes sikkerhed kommer altid i første række, og fødselsdagsfesten blev derfor rykket til dagen efter, men det gjorde den ikke mindre sjov. Programmet for fødselsdagen bød på både tegnekonkurrence, præsentationer af børnene fra hvert enkelt projekt, frokost, og en kæmpe kage. Da dagen sluttede havde vi et helt hus fyldt med trætte, mætte og glade børn. 
GADENS BØRN UDVIDER 
 
Vi er så utroligt spændte, fordi vi lige om lidt kan indvie udvidelsen af vores skole i Kidderpore. Takket være Lego Medarbejdernes Jubilæumslegat og deres støtte, har vi haft mulighed for at udvide vores skole med 50 nye spændte og glade elever. Det betyder, at vores skole nu vil kunne rumme i alt 100 børn, som hver dag vil få adgang til undervisning, omsorg, frokost og leg. Lige nu arbejder håndværkerne på højtryk for at få skolen klar og både børnene, forældrene og vores fantastiske personale glæder sig helt enormt til udvidelsen, og vi kan næsten heller ikke vente med at se det blive til virkelighed. Hold øje med vores Facebookside, hvor vi snart vil dele billeder fra indvielsen og børnenes første skoledag i deres nye flotte udvidede skole. Vi kan næsten ikke være i os selv af spænding og glæde. 
 
MANGLER DU DEN PERFEKTE JULEGAVE TIL DINE MEDARBEJDERE? 

Igen i år har du chancen for at give en betydningsfuld gave til dine medarbejdere. Hos Gadens Børn kan du vælge en donationsjulegave, hvor du enten kan give en donation som julegave eller som supplement til en julegave. Giv en gave som spreder glæde i både Danmark og i Indien. 
Læs mere her
Copyright © 2016 Gadens Børn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp