Copy
NYHEDER FRA GADENS BØRN 


Hjælp os med at vinde 50.000 kroner 


Vi har brug for jeres hjælp! ECCO hylder hverdagens sande heltinder og søger efter kvinder som uselvisk hjælper andre. De udvalgte kvinder vil modtage 50.000 kroner. Vi håber, at I vil hjælpe os og nominere en af vores fantastiske stiftere, som sammen med alle de frivillige i Gadens Børn gør en forskel hver dag for gadebørn i Indien. Det ville betyde alverdens for os, og pengene ville kunne gøre en kæmpe forskel for de 300 børn vi dagligt hjælper via vores projekter.

Stem på en af Gadens Børns stiftere, som ses på billedet: 
Medstifter Dorthe Nielsen - Nielsen.dorthe@hotmail.com 
Stifter Pia Lindell Qwist - Gadensboern@live.dk 

Vi håber, at I vil hjælpe os med at vinde de 50.000 kroner til vores projekter! Af hjertet tak 
STEM HER

SUCCESHISTORIE FRA SEALDAH


Shanti dagcenter har nu været igang siden april, og der kommer hele tiden nye unge til. Fordi centeret er blevet så populært, og der er flere munde at mætte, har vi spurgt en af de unge piger fra Sealdah station, om hun ville have et job i dagcenteret. Pigen er 18 år og bor på stationen sammen med de andre unge.
 
Sasha [opdigtet red.] bliver set som en slags leder blandt de unge, og de andre ser meget op til hende. Hun har været svært afhængig af lim, og har før tjent sine penge på at gå i red light distriktet - Men heldigvis, sagde hun ja til jobbet i dagcenteret, og har lovet os, at hun vil stoppe med at gå i red light. I stedet består hendes nye job af at samle de unge på stationen og tage dem med frem og tilbage fra Sealdah hver dag, hun skal lave lækker frokost til dem alle, og sørge for at centeret er rent, pænt og ryddeligt.
 
Sasha har været ansat i næsten to uger, og klarer det fantastisk flot. Hun møder hver dag til tiden, frisk og klar til dagen, laver lækker og sund mad til de unge, og holder centeret i flot stil. Vi er utroligt stolte af hende, og måden hun håndterer sit første job på. Det beviser bare, at alle fortjener en chance og med lidt støtte, kærlighed og opmuntring, så kan man nå rigtigt langt.
 

TUREN GÅR TIL SANTHOSPUR

 
Hver morgen står børnene klar på stationen til at tage turen i tog ud til skolen i Santhospur. Inden afgang bliver der købt morgenmad til børnene, så de ikke starter dagen på tom mave. Benzinen til maven og hjernen består af et kogt æg og frugt, og hjælper børnene med at holde koncentrationen indtil frokosten. Turen til skolen varer en lille time, og den er derfor godt brugt på en lur eller to inden bøgerne kalder. Når toget ankommer til Santhospur station, er der en god gåtur ud til Børnehuset og skolen, men den tages i godt humør - også selvom det regner, for så skal de farverige paraplyer i brug. Efter skole går toget retur igen, og børnene kan vende tilbage til stationen med fyldte hoveder og maver. Når vi har fået de rette tilladelser til at åbne Børnehuset, så kan børnene spare togturen, og 'nøjes' med at svinge benene ud af sengen og gå op på førstesalen i skole. Vi glæder os, selvom togturene også er hyggelige.

 

HUSK AT FØLGE OS PÅ FACEBOOK OG LINKEDIN

Copyright © 2016 Gadensboern, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp