Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief zaterdag 21 mei 2016

Programma Senioren

Donderdag 19 mei 2016
Noormannen Vr1 - Kaderleden Noormannen 
Aanvang: 19:30 uur 
Aanwezig: 18:45 uur
Scheidsrechter: Jaap Kaland
Selectie kaderleden zie site

Programma jeugd

Woensdag 18 mei 2016
Noormannen C - Ouders C
Aanvang 19:15 uur
Scheidsrechterr: Jan Jakobsen

Zaterdag 21 mei 2016
Einddag voor hele jeugd
De jeugdleden worden om 12:00 uur verwacht op het veld in eigen sportkleding met een lege maag. Deze wordt dan snel gevuld. Om 13:00 begint de middag met voor de B/C/D een onderling toernooi en voor de E/F/mini's een spelletjesmiddag. Na een spannende penaltybokaal zal de middag rond 16:30 ten einde zijn.
 


Nieuws van bestuur en commissies

 • De kaderavond is vorige week helaas afgelast, vanwege een gebrek aan spelers en het aantal afzeggingen. Ook met hulptroepen van de C2 en de D kwamen we helaas nog niet aan het gewenste aantal spelers/keepers. Maar... wat in het vat zit verzuurt niet, volgende keer beter!
 • Zaterdag 18 juni a.s. wordt de rommelmarkt weer georganiseerd door VV de Noormannen, één van de onderdelen deze dag is het rad van avontuur! Hiervoor hebben we prijzen nodig, daarom doen we net als twee jaar geleden ook weer een beroep op alle leden van onze vereniging. Dus kijk allemaal nog is in je kast of koop een kleinigheidje bij de plaatselijke middenstand met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze vereniging deze dag! Ook voor andere onderdelen hebben we nog prijsjes nodig dus kom in actie!
  De prijzen kunnen afgegeven worden in de kantine, wellicht is 21 mei (tijdens de einddag van de jeugd) een goed moment om het in te leveren. Voor vragen kun je altijd mailen naar rommelmarkt@noormannen.nl. Alvast bedankt namens de rommelmarktcommissie!
 • Inmiddels is de nieuwe frituur en afzuigkap geïnstalleerd in de kantine en alles werkt. Er zal nu zelfs friet worden verkocht. Iedereen die hier aan mee geholpen heeft, in welke vorm dan ook: BEDANKT!!
 • Marcel Nijsse heeft de bal ontvangen van Jackie Minderhoud. Kom hier veel meer over Marcel te weten.
 • Maandag 23 mei vindt de afsluiting plaats van Onze Club van Omroep Zeeland. Alle clubs die hieraan deelgenomen hebben, hebben een uitnodiging ontvangen voor de slotavond in het Scheldetheater in Terneuzen. Tijdens die avond zal er een voetbalquiz gespeeld worden, de penaltybokaal wordt uitgereikt, de prijs voor beste resultaat van het jeugdcircuit wordt uitgereikt en een balvirtuoos laat zijn kunsten zien. Er zullen televisieopnames gemaakt worden voor de slotuitzending van Onze Club op zondag 5 juni. Een aantal mensen, die hebben meegewerkt gaan er namens Noormannen naar toe.
 • Ons sterrenteam van de 45+ gaat aanstaande vrijdag weer ten strijde. Dit keer zijn het zelfs de voorrondes van het NK. Als u ook interesse heeft, of u wilt wat meer informatie, neem dan contact op met Erika. U kunt ook op de site kijken van de 45+ organisatie.

Milan Feleus naar JVOZ


Zaterdag 28 Mei wordt de voorlopig laatste wedstrijd als Noorman voor E-pupil Milan Feleus. Een week later begint hij aan z'n avontuur bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland, JVOZ. Deze vereniging heeft als missie een kwalitatief hoogwaardige jeugdvoetbalopleiding te zijn met als doel zo veel mogelijk talenten door te laten stromen naar het betaalde voetbal. In de praktijk redden 1 a 2 spelers per lichting dit. 
Een groot deel van de rest komt te voetballen op voor Zeeuwse begrippen hoog amateur niveau als de Eerste- en Hoofdklasse. 
Lid zijn en lid blijven van JVOZ is geen gegeven. Iedere 3 maanden vinden Persoonlijke Ontwikkelings gesprekken plaats en worden spelers beoordeeld op hun voortgang. Is de ontwikkeling niet naar wens, of de speler niet gemotiveerd genoeg, is het einde verhaal. Ook schoolprestaties zijn van belang. Als de speler z'n huiswerk niet goed af heeft bijvoorbeeld, staat hij zeker wissel.
Na de basisschool komen de spelers terecht op het Scheldemond College in Vlissingen, waar ze in een sport opleiding terecht komen. Er wordt zeker 4 keer in de week getraind.
Milan is na drie selectierondes overgebleven met nog zo'n 15 Zeeuwse E-pupillen. Milan is als Noorman de enige speler in deze JVOZ lichting die bij een vereniging uit de gemeente Veere voetbalt. Hij gaat spelen in de D2 van JVOZ, de 11-jarigen.Volgend seizoen komt hij uit in de Derde Divisie Landelijk en 5 Juni al mag hij meedoen op een toernooi in Lewedorp waar ploegen als ADO Den Haag, AZ en Excelsior aan meedoen ! We wensen Milan veel succes en hopen dat hij het Noormannen vaandel in het Vlissingse zo lang mogelijk hoog houdt !
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Lief en Leed

 • 19 mei: Ylke Houterman, Peter Poortvliet en Jan Gabrielse (Beatrixstraat)
 • 21 mei: Nikky van der Welle
 • 24 mei: Arjan Lievense en Jesse Simonse
 • 25 mei: Ronald Huibregtsen
Allemaal van harte gefeliciteerd!
!

Evenementen/agenda

 • 18 mei: vergadering jeugdcommissie
 • 20 mei: 45+ in Middelburg
 • 20 mei: D1 toernooi Nieuwland
 • 20 mei: E1 en F1 toernooi De Meeuwen
 • 21 mei: einddag jeugd
 • 23 mei: afsluiting Onze Club

Bedankje


Ik wil de Noormannen bedanken voor de leuke en lekkere attentie die ik heb ontvangen in verband met het breken van mijn sleutelbeen.
Noa Francke
V.V. De Noormannen © 2016 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by MailChimp