Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Weekbrief zaterdag 26 maart 2016

Programma Senioren

Wedstrijdnr.: 16632
Spui 1 - Noormannen 1
Aanvang 13:30 uur 
Vertrek: 11.30 uur
Scheidsrechter: De heer J.A. Koster

Oefenwedstrijd
Walcheren A1 - Noormannen 2
Aanvang 12:45 uur 

Wedstrijdnr.: 26054
Serooskerke Vr1 - Noormannen Vr1
Aanvang 13:00 uur 
Vertrek: 11:45 uur

Programma volgende week
14:30 Col. Boys 1-Noormannen 1
Noormannen 2 vrij
14:30 Noormannen 3-Col.Boys 3
11:00 Noormannen Vr1-Meeuwen Vr2
 
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Programma jeugd

Wedstrijdnr.: 108468       
Bevelanders C1 - Noormannen C1
Aanvang 11:15 uur
Vertrek 10:15 uur
Vervoer: Michael Dekker (?), Pepijn  Kooper, Jarno Boogaard en Siebren Cijvat

Wedstrijdnr.:  109647
Noormannen C2G - Kapelle C3
Aanvang 10:30 uur
Aanwezig 10:00 uur
Scheidsrechter: Jan Jakobsen
 
Wedstrijdnr.: 117893
Oostkapelle E1 - Noormannen E1
Aanvang 9:00 uur
Vertrek 8:15 uur
Vervoer: Stefan Feleus, Jacodine Minderhoud en Tavi Verburg

Programma volgende week
11:15 SKNWK B1-Noormannen B1
10:30 s Hr Arendskerke C1-Noormannen C1
11:15 Zeel.M'burg C7-Noormannen C2G
9:00 Noormannen E1-Bevelanders E1
9:00 Oostkapelle F1G-Noormannen F1
9:00 A'muiden MP2-Noormannen MP1

 
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Nieuws van bestuur en commissies

 • Op donderdag 24 maart wordt er een spelregelavond voor de B-junioren en Senioren gehouden. De avond er na zijn de D- en E-pupillen aan de beurt. Elke week worden heel wat wedstrijden gespeeld. Er staan ook altijd scheidsrechters klaar om de wedstrijden in goede banen te leiden. Misschien ben je het niet altijd eens met de beslissing van de scheidsrechter, maar weet je zelf de spelregels eigenlijk wel goed? Het  kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel. De betreffende leden hebben vorige week al een aparte uitnodiging ontvangen. Een gezellige en nuttige manier om met je teamgenoten bezig te zijn met voetbal. We hopen op een grote opkomst!
 • In verband met de spelregelavond voor de D en E is de techniektraining voor de D naar donderdag 24 maart verzet. De assistent van Iek voor die avond is goalgetter Pedro Boon. Aanvang is dit keer 18:00 uur.
 • Er wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de einddag van zaterdag 21 mei! De jeugd mag eerst lekker eten in de kantine. Daarna gaan de B,C en D’s een toernooitje spelen met een tweetal rode draad spelen. De jongste jeugd mag zich vermaken in de pannakooi en vervolgens een leuk spelcircuit afleggen. De hele jeugd ontvangt hiervoor in april een uitnodiging.
 • Op vrijdagavond 8 april staat FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen in het teken van voetbal met de eerste editie van de Voetbalquiz Zeeuws-Vlaanderen.  Tijdens deze avond worden er twee bijzondere voetbalfilms gedraaid: Becoming Zlatan en dé voetbaldocumentaire van dit moment Ronaldo. Na afloop van de films neemt quizmaster Barry van der Hooft je mee door allerlei spannende vragenrondes.. De voetbalquiz vindt plaats in de tent van FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen.  Klik hier voor meer informatie en hoe je je kunt opgeven voor de quiz.
 • Voor hun opleiding moeten Jari Kaland en klasgenoten een verenigingsonderzoek doen. Ze hebben gekozen om dat onderzoek bij en voor De Noormannen uit te voeren. Om een beeld van de vereniging te krijgen hebben ze een enquête gemaakt. De enquête is hier in te vullen. 

Voetbal-Doe-Mee-Dag


Zoals bekend wordt er op woensdag 17 augustus 2016 een Voetbal-Doe-Mee-Dag georganiseerd.  Dit vindt plaats op de markt. Het belooft een leuke en gezellige dag te worden boordevol voetbalactiviteiten. Het globale programma ziet er als volgt uit:
Freestyler Rowdy Heinen  komt 2 x een show geven. Dit is niet de eerste de beste, hij was in 2013 Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal en in 2016 deed hij het nog eens dunnetjes over.  Alle aspecten van freestyle voetbal komen aan bod in deze show van het hoogste niveau. U zal genieten van spectaculaire trucs, een weergaloze balbehandeling en topentertainment. Ruime ervaring, een eigen stijl en interactie met het publiek zorgen voor een show welke u gezien moet hebben. Daarnaast doet hij ook twee clinics. Stap voor stap worden dan een aantal basis trucs uitgelegd, voorgedaan en aangeleerd. Doe ook mee en leer de hotste trucs!

Buitenom deze shows en clinics is er een spellencircuit voor de jeugd. Hieraan kan doorlopend mee gedaan worden. Voor de jongere ouderen vanaf 16 jaar is er een Beach Voetvolley Toernooi. Hiervoor kunt u zich tegen die tijd opgeven. Officiële uitnodiging volgt nog. Maar pols alvast eens bij wat vrienden of teamgenoten. Een voetvolleyteam bestaat uit 4 personen (en eventueel een aantal wissels). Natuurlijk gaan we dit ook promoten bij de toeristen, zodat er een gemêleerd gezelschap ontstaat.
De Fontein staat met een kraam, waar je de dorst kunt lessen. Daarnaast zal er een bbq op de markt staan in samenwerking met Slagerij Koets.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 24 maart: Christy Cijsouw
 • 28 maart: Niels en Theo van Alphen, Arie vd Plasse, Marcel Nijsse en Ramon de Witte
 • 29 maart: Jan de Pagter
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Evenementen/agenda

 • 23 maart vergadering rommelmarktcommissie
 • 24 maart: spelregelavond B-junioren en Senioren
 • 24 maart: techniektraining D-pupillen
 • 25 maart: spelregelavond E en D-pupillen
 • 25 maart: bestuursvergadering
V.V. De Noormannen © 2016 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp