Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief dinsdag 9 maart 2021

Nieuws van bestuur en commissies


Corona en voetbal
Zoals bekend worden de competities van het veldvoetbal niet meer hervat. Voor alle teams organiseert de KNVB de KNVB Regio Cup: Kleinschalige regionale competities zonder promotie of degradatie, die starten vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten.  De actieve teams welke tot op heden bij de KNVB geregistreerd staan in de competitiebestanden worden automatisch opgenomen in deze Regio Cup. Als een team niet mee wilt doen, moet dat kenbaar gemaakt worden aan de wedstrijdsecretaris.
Maar er is wel een kleine versoepeling te melden. Tot 27 jaar mocht er al in groepen buiten worden getraind. Vanaf 16 maart mogen ouderen in groepjes van 4 buiten trainen, natuurlijk wel met de 1,5 meter regel. Binnen de senioren appgroepen zal verder worden gecommuniceerd hoe dit opgepakt gaat worden. 
Hoewel de KNVB nog volop bezig is het huidige seizoen op een goede manier af te ronden, wordt er al weer vooruit gekeken naar het seizoen 2021/’22.
Hier kun je de nieuwe speeldagenkalender voor 2021/22 zien. 

Ledenshop
Heb jij nog nieuwe sportkleding nodig? In de Ledenshop vind je alles: van shirts, shorts, kousen en tot aan tassen, slippers en andere accessoires. Door te shoppen in de Ledenshop steun je tevens de Noormannen. 


Schriftelijke Algemene Leden Vergadering
De door het kabinet opgestelde noodwet maakt het mogelijk om de ledenvergadering schriftelijk te verzorgen. Alle leden van 15 jaar en ouder hebben vorige week een mail of brief ontvangen in verband met de schriftelijke algemene leden vergadering. Vragen en reacties kunnen tot en met 12 maart a.s. worden ingediend bij de secretaris via 
secretaris@noormannen.nl. Wij hopen op jullie begrip voor deze gang van zaken en zien jullie reacties graag tegemoet.

Speldje


De lockdown lijkt wel eeuwig te duren. Na een week volgt een week die precies op de vorige lijkt. Het was dan ook mooi dat afgelopen zaterdagen weer een balletje getrapt werd door de jeugd van De Noormannen. Onderlinge partijtjes, maar toch, de bal rolde weer op De Prelaat. Op een hoofdveld waar het lijkt of een boer het afgelopen halfjaar stiekem aardappels heeft verbouwd. Maar, het begin is er! Wie weet, voor we het weten staan we weer met z’n allen aan de lijn onze favorieten aan te moedigen. En tot het zover is vermaken we ons dan maar met andere dingen. Een beetje rondstruinen op Marktplaats bijvoorbeeld. Daar kun je leuke dingen tegenkomen. Ook als je er helemaal niet naar op zoek bent. Want wie zoekt nou een speldje van VV de Noormannen? Ik niet in ieder geval. En toch stond het ineens op het scherm van de iPad. Te koop: een speldje van VV de Noormannen. Voor € 2,50. En ja hoor, een paar dagen later lag het in de brievenbus. Speldjes werden in de jaren zestig veel gespaard. Is toen ook dit Noormannen-speldje gemaakt? Was het toen te koop? Wie het weet mag het zeggen. En zie je in het nieuwe seizoen een supporter met een Noormannen-speldje op zijn jas? Dat ben ik!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 10 maart: Timon Houmes en Mohamad Mohamad
 • 12 maart: Kees Lous, Luca de Visser, Jelmer Theune, Nigel Vreeke en Rico Verhulst
 • 13 maart: Luuk Joosse, Henny Cijsouw en Elisa van Sighem
 • 14 maart: Asia Dominicus
 • 15 maart: Anouk van Keulen
 • 16 maart: Sander vd Perk
 • 17 maart: Pieter Jan Peene en Randy van Gils
 • 18 maart: Michael Dekker en Piet Wisse
 • 19 maart: Aarnout Huibregtse
 • 21 maart: Tom Sanderse
 • 23 maart: Pim van Sighem
Allemaal van harte gefeliciteerd!
 

V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp