Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief zaterdag 8 oktober 2016

Programma Senioren

Wedstrijdnr.: 6554
Noormannen 1 - DWO '15 1 
Aanvang: 14:30 uur 
Aanwezig: 13:30 uur
Scheidsrechter: De heer M.C. Wiskerke

Wedstrijdnr.:    95468          
Noormannen 2 - VCK 3
Aanvang 12.15 uur
Aanwezig 11.15  uur
Scheidsrechter: Jaap Kaland

Wedstrijdnr.:   84706
ST Zeelandia Middelburg/Serooskerke Vr1 – Noormannen Vr1
Aanvang 12:00 uur
Vertrek 10:45 uur
 
SV Orsoy 1909 ‘Alte herren’ (Duitsland) - Noormannen 3 (oefenwedstrijd)
aanvang: 13.00u
aanwezig: 12.00u te Orsoy

Programma volgende week
14.30 Bevelanders 1 – Noormannen 1
12.00 Oostkapelle 3 – Noormannen 2
14.30 Noormannen 3 – GPC Vlissingen 6
12.30 Noormannen VR1 – Philippine VR1 (


De wedstrijdbal voor het eerste elftal wordt zaterdag geschonken door:
 
AANNEMERSBEDRIJF
VAN ROOIJEN
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Programma jeugd

Wedstrijdnr.: 91505
Vlissingen JO17-2 - Noormannen JO17
Aanvang 12:30 uur
Vertrek 11:15 uur
Vervoer: Pepijn Kooper, Siebren Cijvat, Yoram Reitsma, Luuk Louwerse en Arjen van Sighem

Wedstrijdnr.:  70070            
Noormannen JO15 - VCK JO15-3
Aanvang 10:30 uur
Aanwezig 9:30 uur
Scheidsrechter: Jan Jakobsen

Wedstrijdnr.:  41022
Meeuwen JO13 - Noormannen JO13
Aanvang 9:00 uur
Vertrek 8:00  uur
Vervoer: Marcel Nijsse, Luuk Joosse, Mikai Verhulst en Noa Francke

Wedstrijdnr.:  43660
Wemeldinge JO11 - Noormannen JO11
Aanvang 9.00 uur
Vertrek 7:45 uur
Vervoer: Peter Huibregtse, Ivo Dekker en Jip Faasse
Wedstrijdnr.:  77873
SJO Lebo/SVN JO9 - Noormannen JO9
Aanvang 10:00 uur
Vertrek 9:00 uur
Vervoer: Eddy Matthijsse, Jesse Houmes en Kim Willemstein

Wedstrijdnr.:  81672           
Noormannen JO7 - Meeuwen JO7
Aanvang 09:00 uur
Aanwezig 8:30 uur
Scheidsrechter: Henk DorlandProgramma volgende week
14:30 RCS JO17-3 - Noormannen JO17
10:30 Noormannen JO15 - Domburg JO15
10:30 Noormannen JO13 - Domburg JO13
  9:00 Noormannen JO9 - Meeuwen JO9-2
 
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Nieuws van bestuur en commissies

 • De presentatiegids ligt weer in de brievenbus. De communicatiecommissie heeft in samenwerking met de sponsorcommissie weer heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Bovendien zijn er een aantal gastverslaggevers. Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage hierin.
 • Er zijn al heel wat opgaves, maar je kan je deze week nog opgeven voor het herfstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van 4 t/m 14 jaar. Geef je snel op voor 8 oktober bij Andre Toutenhoofd, Toutenhoof@zeelandnet.nl. Vermeld je naam, adres, leeftijd en geslacht.
 • De Bazarcommissie is weer voor het eerst bij elkaar gekomen. Noteer alvast in uw agenda: Bazar 19 november in Kasteel van Batavia.
 • Ook de evenementencommissie voor senioren is bij elkaar geweest. In overleg met de kantine commissie zullen er een aantal evenementen georganiseerd worden. Bovendien heeft Evert de Pagter ook plaats genomen in deze commissie, zodat er een bezetting van 6 personen is.
 • Wegens succes verlengd! Het Broodje van de week blijft broodje warm vlees. Een lekker ciabatta broodje met vers gebakken gekruid fricandeau. Het biertje van de maand is wel gewijzigd. In oktober kunt u genieten van een La Trappe Tripel. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en lichtmoutig karakter.
 • Aanstaande zaterdag brengt Noormannen 3 wederom een bezoek aan de bierfeesten in Xanten, dit is vorig jaar erg goed bevallen. Vrijdag om 12.00u verzamelen bij ‘t Kasteel van Batavia voor een lunch en daarna afreizen naar Duitsland. Zowel vrijdagavond als zaterdagavond staan de bierfeesten gepland in Xanten.
  Om dit alles nog wat op te leuken speelt Noormannen 3 zaterdagmiddag een heuse interland tegen de alte herren van SV Orsoy 1909, aanvang 13.00u op het sportveld “Adalbert-Hoffmeier” te Orsoy. We gaan zien of Noormannen 3 ook in het buitenland een overwinning uit het vuur kan slepen!
   

Pupil van de week

 

De pupil van de week is deze keer de zeven jarige Jari Czajka. Jari woont samen met zijn papa en mama en zijn zusje Emmelie en broertje Julian in de Molenweg. Jari zit in groep 4 van de Lichtboei daar krijgt hij les van juf Ina en juf Phatcharin. Na schooltijd speelt Jari graag met zijn vriendjes Nick Slabber, Tijmen Lievense, Storm van der Putten, Sander Minderhoud, Lou Verhulst en Stef Matthijsse. Jari kijkt op televisie graag naar Paw Patrol.
Als hij daarna dan pannenkoeken geserveerd krijgt, kan zijn dag niet meer stuk. Als er “draadjes vlees” op het menu staat is hij daar niet blij mee. Daar heeft hij een enorme hekel aan. Jari speelt in de JO9 van de Noormannen, Hij krijgt trainen van Niels Dominicus, Iek Verpoorten en Jeremy de Vries. Tijdens wedstrijden staan Eddy Matthijsse en Stephan Willemstein langs de lijn om alles in goede banen te leiden. Jari zijn favoriete voetbalclub is de Noormannen. Hij hoopt dan ook dat ze vandaag gaan winnen. 
Wij wensen Jari veel plezier als pupil van de week.

Regenboogballen


Op 8 oktober wordt er op veel voetbalvelden in Zeeland door diverse JO19, JO17 en JO15 teams met een regenboogbal gespeeld. Op de bal staat de slogan ‘Homo? Dat maakt geen bal uit!’ Meer dan 150 van deze ballen zijn door Zeeland verspreid om aandacht te vragen voor (seksuele) diversiteit in de sport. Want iedereen moet toch, ook op het voetbalveld, zichzelf kunnen zijn?
Noormannen vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn op het sportveld. Afkomst, religie én seksuele voorkeur mogen niet uitmaken in de omgang met elkaar. Wij zetten ons ervoor in om de acceptatie van seksuele diversiteit onder jongeren op het voetbalveld te vergroten. Want of je nu op jongens of op meisjes valt, je moet er gewoon voor uit kunnen komen en jezelf kunnen zijn. Iedereen moet met respect met elkaar omgaan! De JO15 speelt daarom hun thuiswedstrijd om 10:30 uur met een regenboogbal.

Achtergrondinformatie
De regenboog wordt gebruikt als symbool voor diversiteit en homoacceptatie. De ‘voetballen met regenboogballen’ dag wordt georganiseerd door Anti Discriminatie Bureau Zeeland in samenwerking met het LHBT Netwerk Zeeland, Sense Zeeland, Sport Zeeland en Alliantie Gelijkspelen. Acceptatie voor homoseksualiteit (in de sport) blijft namelijk een belangrijk aandachtspunt.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 8 oktober: Juraj Wondergem en Tygo van Vaardegem
 • 9 oktober: Henk Melis en Emiel Minderhoud
 • 10 oktober: Adri van Belzen
 • 11 oktober: Henk Wielemaker, Marijn Huibregtsen en Stefan Gabrielse
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Evenementen/agenda

 • 8 oktober: voetballen met regenboogballen

Ledenmutaties


We hebben er weer een nieuw lid bij: Julian Jakobsen. Hij zal gaan spelen in de JO9. De eerste training vond hij super leuk en bij zijn eerste wedstrijd nam hij gelijk 3 punten mee naar huis. We wensen Julian veel plezier binnen de Noormannen.
V.V. De Noormannen © 2016 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp