Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief dinsdag 29 juni 2021

Nieuws van bestuur en commissies

 • De laatste wedstrijden van de regiocup zijn gespeeld. De velden gaan dicht. De meeste jeugdteams hebben genoten van een sporthap bij sponsor Brasserie Vistaria De Fontein. De senioren sloten zaterdag het seizoen af met een training met een grote opkomst. Het einde van een bijzonder seizoen, waarbij  er nauwelijks wedstrijden zijn gespeeld. De KNVB werkt achter de schermen hard aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De teams zijn inmiddels aangemeld. Volgend seizoen komen we ook weer uit met 5 seniorenteams (4 heren en 1 vrouwen) en 6 jeugdteams (JO17, JO13, JO11, JO9, JO8 en JO7). Laten we met z'n allen genieten van de vakantie en hopen op een mooi nieuw seizoen. De nieuwsbrief blijft met enige regelmaat uitkomen.
 • Zaterdag 3 juli zal de trekking van de verloting voor de Rommelmarkt en Braderie 2021 wel op de origineel geplande datum doorgaan! Deze trekking is live op Facebook te volgen op de pagina's van de Noormannen en Stormvogels. Ook is het mogelijk om aanwezig te zijn bij de trekking. Dit zal plaatsvinden bij de kantine van De Noormannen. De uitslag zal daarna ook te vinden zijn op de websites en op beide Facebookpagina's. De aanvang van de trekking is 15.30 uur. De hoofdprijs wordt gesponsord door Minderhoud Betonboringen en Boon Trucks & Trailers.
 • De eerste ophaalactie voor de Rommelmarkt en Braderie 2021 was ondanks de regenachtige omstandigheden een groot succes! Met dank aan alle rommelgevers, vrijwilligers en Camping het Hoge Licht voor het beschikbaar stellen van de schuur! Noteer alvast in je agenda: 16 juli 2e keer rommel ophalen.
 • Er hangt een nieuwe AED aan de buitenkant van de kantine, aan de kant van het korfbalveld. Onze huidige AED was aan vervanging toe. Er is samenwerking gezocht met de Stormvogels en LTC de Westkaap. De gemeente heeft deze samenwerking toegejuicht en daarom een bedrag van EUR 750,00 aan subsidie gegeven. De rest van de kosten worden verdeeld over de drie verenigingen. 

Buurtsportcoach Gemeente Veere


Blijf gezond, blijf bewegen.
Bewegen is het beste dat je kunt doen om gezond te blijven. Elke dag een half uur wandelen helpt al heel veel. Het maakt je hoofd lichter en je lichaam sterker. Bewegen kan heel intensief en ambitieus, bijvoorbeeld duursporten of topsporten, maar het kan ook eenvoudig en makkelijk uitvoerbaar zijn. Zeker in de tijd waarin thuiswerken de regel is en dat dit ook na de coronacrisis een onderdeel blijft.

Coronakilo’s
Het afgelopen jaar heeft sporten en bewegen bij veel mensen stil gestaan. Straks wil je misschien weer lange wandelingen maken, surfen, voetballen of wat dan ook. Iedereen op zijn eigen niveau. Om straks ook weer gezond te bewegen is het nu de beste tijd om langzaam de coronakilo’s te verbranden, zodat je weer fit aan de start komt te staan.

Buurtsportcoach
Voor iedereen die zich afvraagt hoe regelmatig te bewegen, wil de gemeente Veere meehelpen aan het verlagen van de drempel om te bewegen. Ze doen dit met behulp van tips van de buurtsportcoach over alles wat met bewegen te maken heeft. Bewegen op je thuiswerkplek, bewegen op afstand, bewegen in klein groepsverband, persoonlijke tips en ondersteuning, enzovoorts. De buurtsportcoach van de gemeente Veere helpt jou hiermee.

Begin bij jezelf
Niemand weet beter wat je beperkingen, wensen en ambities zijn. Dus begin zelf en bepaal wat je nodig hebt om het vol te houden. Is dat een maatje, of een schema, of is het informatie om wisselende oefeningen te doen. Begin klein, op je werkplek thuis of rond je huis is al heel veel mogelijk. Denk al aan yoga of strekoefeningen om uit je stoel te komen en je lichaam even wakker te schudden.

Gemeente Veere helpt je op weg
Neem contact op met Bart. Bart is de buurtsportcoach van de gemeente Veere. Wil je beginnen met bewegen? Wil je meer gaan bewegen? Of wil je een schema ontvangen om wekelijkse uitdagende beweegoefeningen uit te voeren? Bij Bart kan je terecht voor al jouw beweegvragen. Kijk hier voor meer informatie en oefeningen.

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 1 juli: Mats Dekker
 • 3 juli: Eddy Matthijsse
 • 4 juli: Sven en Cas Joosse
 • 5 juli: Rody Janse, Kim Willemstein
 • 8 juli: Leon Jongepier en Joey Janse
 • 12 juli: Jakolien de Witte en Anton Melis
 • 13 juli: Huib Balthazar
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Agenda


3 juli: trekking van de verloting voor de Rommelmarkt en Braderie 2021

Ledenmutaties


De Vrouwen zullen het volgend jaar zonder Chantal Ros moeten doen. Zij heeft haar lidmaatschap opgezegd. Niels van Belzen stopt ook met actief voetballen, maar blijft wel betrokken bij de vereniging als rustend lid.
V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp