Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief dinsdag 23 maart 2021

Nieuws van bestuur en commissies

  • We zijn blij dat Michael Dekker zijn trainerschap bij de vrouwen weer heeft opgepakt! Gelukkig kunnen zij weer (aangepast) trainen! Veel plezier de komende tijd!
  • De schriftelijke Algemene Leden Vergadering is achter de rug. Een aantal leden hebben gereageerd. Deze zijn persoonlijk terug gemaild of benaderd door het bestuur. Bedankt voor de input en het meedenken! De notulen zijn verzonden.
  • Met betrekking tot de Corona verandert er wat de voetbal(trainingen) betreft voorlopig niks. Alles gaat dus op dezelfde voet verder. 
  • De instroom van nieuwe leden vormt de basis van iedere amateurclub. We hebben daarom de instroom van pupillen bij de Noormannen inzichtelijk gemaakt! Ondanks de coronacrisis is dit een mooi resultaat.

De  van........Jeroen Huibregtse


Hoe zat het ook al weer? 
Nog even de spelregels: Stel je favoriete elftal op, bestaande uit Noormannenspelers, waar je ooit mee hebt gespeeld. In welk elftal maakt niet uit. Natuurlijk mag je ook jezelf opstellen. Het gaat om 11 basisspelers, een trainer en eventueel reservespelers. Probeer bij elke speler een korte uitleg te geven (1 a 2 zinnen) waarom hij in je team thuishoort. Eventueel ook een tactiek. Na Ko Roelse is Jeroen  Huibregtse aan de beurt. 


Doel: Dennis Minderhoud
Zowel in de jeugd als een lange periode in de senioren samen op het veld gestaan, uitstekende keeper helaas door blessures carrière te vroeg moeten beëindigen. 
 
Rechtsback: Edwin de Pagter
Op veel posities inzetbaar, een multifunctionele speler…..
 
Laatste man: Ingmar Minderhoud
Verschillende jaren in Noormannen 3 samen gespeeld; een coachende en sturende leider van de verdediging.
 
Voorstopper: Eddy Janse
Kwaliteit om een spits 90 minuten uit te schakelen. Eddy staat z’n mannetje in de verdediging. Ook goed voor de sfeer in de achterhoede.
 
Linksback: Benjamin Faasse
Een zekerheidje op de linksback positie, zo af en toe met vlammende schoten gevaarlijk. Veroorzaakte ook wel eens een penalty maar dat overkomt de beste.
 
Rechtshalf: Dennis van der Welle
Pijlsnel op de flanken, bij vlagen onhoudbaar voor verdedigers.
 
Verdedigende middenvelder: Peter Minderhoud ©
Leider in het veld van Noormannen 3 in de eerste zaterdagjaren als aanvoerder. Middenvelder met groot tactisch inzicht en de kwaliteit om een doelpunt te maken.
 
Aanvallende middenvelder: Joost Grootjans
In dit elftal als aanvallende middenvelder gepositioneerd, maar ook als spits van grote klasse. Snel, fanatiek en altijd op jacht naar een doelpunt.
 
Linkshalf: Svend Minderhoud
Box-to-box speler die bijna op alle posities inzetbaar is… zelfs als keeper.
 
Spits: Mark Riemens
Een garantie voor goals…… altijd op jacht naar doelpunten en altijd fanatiek.
 
Spits: Sjaak de Pagter
Een speler waar je de bal altijd naar toe kon spelen, altijd onderweg en altijd bezig om zo snel mogelijk richting het doel te komen. Klasse kopsterke spits en doelpuntenmaker pur sang.
 
Wissels: ik wil graag alle mensen noemen waarmee ik de afgelopen 30 jaar heb samengespeeld van jong tot oud.  Zo zachtjes aan kan ik wel 10 elftallen samenstellen waarmee ik gevoetbald heb. Maar bedenk goed: ieder z’n niveau, ieder z’n plezier. Indien fit moet je zo lang mogelijk doorgaan met voetballen, dat is het leukste wat er is. Als corona voorbij is gaan we weer vrolijk verder……
 
Technische staf
Trainers: Marcel Nijsse & Jan Vermeulen
Coaches: Kees Meijers & Leunis Minderhoud
Assistent scheidsrechters: Jackie Minderhoud & Leo Jobse

Voor de volgende editie geef ik graag Jordy Conté op om zijn 11 samen te stellen.
  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

  • 24 maart: Christy Cijsouw:
  • 28 maart: Ramon de Witte, Marcel Nijsse en Niels van Alphen
  • 29 maart: Jan de Pagter
  • 3 april: Leunis Minderhoud
  • 4 april: Nick Slabber
  • 5 april: Edwin de Pagter
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Ledenmutaties


We kunnen weer een nieuw lid: Sjoerd Riemens. Sjoerd gaat de JO7 versterken. Veel (voetbal) plezier bij de Noormannen. Sjoerd is overigens nog niet in bovenstaand schema verwerkt. 

Agenda


25 maart: regiovergadering KNVB
V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp