Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Oefenprogramma Senioren

Dinsdag 2 augustus
Noormannen 1 – Jong Ambon 1
aanvang 19.30u 

Dinsdag 9 augustus
VCK 1 – Noormannen 1
aanvang 19.30u

Zaterdag 13 augustus
Noormannen 1 – Hoek 2
aanvang 17.00u

Dinsdag 16 augustus
De Meeuwen 2 – Noormannen 1
aanvang 19.30u 

Zaterdag 20 augustus
Noormannen VR1 – Jong Ambon VR1
aanvang 12.30u

zaterdag 27 augustus
Wolfaartsdijk VR1 – Noormannen VR1
aanvang 13.00u

Noormannen 2 speelt geen oefenwedstrijden, zij doen mee aan het bekertoernooi en spelen dus voor aanvang van de competitie drie bekerwedstrijden.

Noormannen 3 speelt geen oefenwedstrijd

Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Nieuws van bestuur en commissies

 • Met ingang van het vorige seizoen is door de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd voor de oudere jeugdleden. Het kennen van de spelregels zorgt voor sportiever spel. Dit seizoen hebben weer een aantal spelers het spelregelbewijs gehaald: Emilie Cijsouw, Jarno Elzinga, Rick Francke en Julian Coppoolse. Gefeliciteerd. Ook dit jaar zullen weer een aantal jeugdleden het spelregelbewijs moeten gaan halen. Zij krijgen automatisch bericht.
 • De klusploeg heeft in de afgelopen weken weer veel werk verzet. Terwijl een heleboel leden vakantie vieren, gaan zij gewoon door. Ze hebben alle reclameborden weggehaald en een afrastering tegen de konijnenoverlast geplaatst. Het kostte weer de nodige zweetdruppels. Mannen, bedankt!
 • Straks als het seizoen weer start, worden de voetbaltassen misschien weer opnieuw gevuld of juist zaken weggedaan. Weet u dat de ruilbeurs ook nog altijd bestaat? Heeft u spullen die niet meer gebruikt worden? Lever ze dan in bij Wanda Elzinga, tel. 572465, ruilbeurs@noormannen.nl. Misschien kan iemand anders er blij mee gemaakt worden. Natuurlijk kunt u ook eens informeren of er juist voor uw gebruik aanwezig is.
 • Alle jeugdleden hebben een bewaarbrief ontvangen en de gedragsregels. De jeugdcommissie is nog druk aan het werk, om de laatste gaatjes in te vullen. Voor het begin van de competitie, zal er een definitieve bewaarbrief verschijnen.
 • We zijn nog steeds op zoek naar 2 vrijwilligers voor de Voetbal-Doe-Mee-Dag op woensdag 17 augustus. We zoeken een vrijwilliger om bij het spelcircuit te staan van 16:00 tot 18:00 uur en een vrijwilliger van 18:00 tot ca. 20:30 uur voor bij het spelcircuit. U kunt opgeven via voetbaldoemeedag@noormannen.nl. Op hetzelfde e-mailadres kunt u zich ook opgeven voor het beachvoetvolleybaltoernooi.
 • Voor in de agenda: zaterdag 3 september 2016 fotosessies voor alle elftallen voor Presentatiegids. Meer informatie volgt.

Verenigingsonderzoek VV de Noormannen


Een aantal maanden terug heeft er een verenigingsonderzoek plaats gevonden door 3 studenten van de Economische Hogeschool in Tilburg. Er is gekeken naar de strategie, structuur, cultuur, vrijwilligersbeleid, financien en leden tevredenheid. Voor dit laatste is er een enquete onder 76 leden afgenomen.   
Op deze gebieden zijn de sterke en zwakke punten op een rijtje gezet. Hierdoor kwam er een goed inzicht wat goed gaat en wat voor verbetering vatbaar is. Door de ledenequete kwam er ook een duidelijk beeld hoe de leden zich voelen binnen de vereniging.
Op een schaal van 1 tot 5 komen de meeste competenties boven een 4. Dus dat is mooi. Er zijn een aantal zaken die er negatief uit springen en dat zijn de trainingsvelden, de wedstrijdvelden en de douches.  Natuurlijk gaan we ons best doen om (in overleg met de gemeente) om hier wat aan te doen.
Op het gebied vrijwilligersbeleid kwam naar voren, dat er een vrijwilligerscommissie ontbreekt binnen de organisatie. Ook hier zal aandacht aan besteed worden. Verder kwam de vereniging heel goed uit de enquete en het onderzoek. Dat is zeer positief, maar we gaan hard werken om de kritiekpunten op te lossen.  
     
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 1 augustus: Carla Janisse
 • 2 augustus: Iek Verpoorten en Jan Lievense (Nkp)
 • 3 augustus: Thomas Wuite
 • 5 augustus: Peter Jakobsen
 • 11 augustus: Lou vd Welle
 • 12 augustus: Johan Cijsouw
 • 13 augustus: Robin Lous
 • 14 augustus: Sebastiaan Dekker
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Evenementen/agenda

 • 29 juli: prestatieloop
 • 2 augustus: Zeeuws Elftal < 23 jaar - Feyenoord A1 bij de Meeuwen, Aanvang 19:30 uur.
 • 5 augustus: bestuursvergadering
 • 10 augustus: vergadering Voetbal-Doe-Mee-Dag

Lief en Leed

Marco Van Der Perk zal binnenkort een handoperatie moeten ondergaan en Jan Kaland een herniaoperatie. We wensen beide sterkte toe en een voorspoedig herstel.
V.V. De Noormannen © 2016 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by MailChimp