Copy
Weekbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Weekbrief zaterdag 5 september 2015

Programma Senioren

Wedstrijdnr.: 15622
Bevelanders 1 - Noormannen 1
Aanvang: 14:30 uur 
Vertrek/aanwezig: 13:00 (ivm foto)
Scheidsrechter: De heer M. vd Ketterij

Wedstrijdnr.:    (oefen)           
Waarde DA1 - Noormannen DA1
Aanvang 12:30 uur
Vertrek/aanwezig 10:30 uur (ivm foto)
 
Donderdag 3 september
Noormannen 2 - Domburg 2 (oefen)
Aanvang 19:00 uur
Vertrek/aanwezig 18:00 uur
Scheidsrechter: De heer F. J. Jakobsen

 
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Programma jeugd

Wedstrijdnr.: (oefen)
Noormannen B1 - Veere B1
Aanvang 10:00 uur
Vertrek/aanwezig 9:15 uur
Scheidsrechter: De heer K. van Sighem

 
Wedstrijdnr.: (oefen)
Noormannen D1 - Noormannen C2
Aanvang 10:00 uur
Vertrek/aanwezig 9:30 uur (C2 9:15 uur ivm foto)
Scheidsrechter: De heer P. Willeboordse

 


Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Nieuws van bestuur en commissies

 • Alle teamfoto’s zijn gemaakt, behalve de dames. Deze worden alsnog aanstaande zaterdag op de foto gezet. Het 1e wordt nog gefotografeerd met de presentatiepakken en van de C2 wordt nog nieuwe foto gemaakt, omdat er een aantal mensen ontbraken. Leo Jobse weer bedankt voor alle tijd en moeite die je er in hebt gestoken.
 • De pupillen staan weer te trappelen om de aftrap te nemen bij de thuiswedstrijden van het eerste. Twaalf kandidaten hebben zich opgegeven. De eerste mag bij de tweede thuiswedstrijd van het eerste aantreden.
 • Vanaf 11 september worden de Grote Cubactieloten weer onder de 85 jeugdleden verdeeld. Vanaf 19 september begint de verkoop. Veel succes allemaal met verkopen. De opbrengst komt ten goede van de jeugdreiskas cq einddag.
 • De Bazarcommissie is ook al weer bij elkaar geweest. Op zaterdag 21 november vindt het jaarlijkse festijn plaats in Herrijst. Ook de opbrengst hiervan is bestemd voor de jeugdreiskas cq einddag.
 • De jeugdcommissie organiseert op dinsdag 27 oktober een zaalvoetbaltoernooi in sportzaal “De Bellink” voor alle jongens en meisjes van 4 t/m 13 jaar uit Westkapelle en de jongens en meisjes uit de 5-1 GROEP. Uitnodigingen zijn verzonden. Opgeven kan bij Andre Toutenhoofd, Noordkerkepad 11, toutenhoof@zeelandnet.nl
 • CTV voetbal is afgelopen maandag weer van start gegaan. In dit programma wordt elke week terug gekeken op  het Zeeuwse Voetbalweekend. Behalve aandacht voor de top van Zeeland, laten ze ook altijd lagere klassen zien. Voetbal is namelijk meer dan alleen top en iedereen op zijn of haar niveau werkt  keihard om de bal te laten rollen. Heeft u tips, nieuws, filmpjes? Stuur het aan: voetbal@ctvzeeland.nl. Het programma is te zien op het digitale kanaal 22 van Delta (maandagavond om 19:08 en daarna elk uur herhaald), de Delta tv-app, de website van CTV Zeeland, Facebook en de app voor alle mobiele apparaatjes

Jeugdvoetbaldagen


Vorige week vonden de jaarlijkse Jeugdvoetbaldagen plaats bij  Zeelandia Middelburg . Noormannen heeft zich daar van een goede kant laten zien. Er deden 12 Noormannen jeugdleden mee. Op Zeelandia Middelburg na, de hoogste opkomst. Er werd drie dagen keihard getraind van 9 tot 4 uur. Zo werden er diverse soorten trainingen afgewerkt: coördinatietraining,  techniektraining, 4 x 4, afwerken, penaltybokaal, goalmasters. Diverse Noormannenleden gingen met bekers en medailles op verschillende disciplines terug naar Westkapelle. Goed gepresteerd, proficiat mannen!! 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Lief en Leed

 • 9 september Abdullah Omar Alin jarig

Evenementen/agenda

 •  2 september: vergadering sponsorcommissie
 •  7 september: 1e vergadering 7 dorpentoernooi
 • 12 september: start competitie jeugd
 • 16 september:  bestuursvergadering
 • 18 september: kaderavond
 • 19 september start verkoop loten Grote Clubactie
V.V. De Noormannen © 2015 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp