Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief zaterdag 28 augustus 2021

Programma Senioren

Oefenwedstrijd
Waarde 1 – Noormannen 1
Aanvang 15:00 uur

Oefenwedstrijd
Noormannen 2 - Serooskerke 3
Aanvang 14:30 uur

 
Programma volgende week
Bekerwedstrijden

14:30 Noormannen 1 - Cadzand 1
12:00 Noormannen 2 - Meeuwen 2
13:00 ZSC '62 - Noormannen 3
12:00 Noormannen VR1 - RCS VR1
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Programma jeugd

Woensdag 1 september
Oefenwedstrijd
Noormannen JO17 - Meeuwen JO17
Aanvang 19:30 uur
Programma volgende week
10:00 Noormannen JO17 oefenen
Vanaf 9:00 fotoshoot alle jeugdteams, tijd per team wordt via appgroepen doorgegeven.

 
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Nieuws van bestuur en commissies

  • Goed nieuws! De Rommelmarkt en Braderie gaat definitief door op zaterdag 28 augustus 2021! De indeling voor de vrijwilligers is via de mail verstuurd. Wil je het nog even nazien? Klik dan hier. Er is naast een gezellige rommelmarkt genoeg te doen voor jong en oud. Voor wie een gokje wil wagen is er natuurlijk het Rad van Avontuur met een mooi prijzenpakket. Er worden heerlijke wafels gebakken. Daarnaast worden hamburgers, saté en gyros verkocht voor lunch en avondeten. Hiervoor wordt een terras ingericht op het gezamenlijke kantineplein. Hier kun je ook lekker een kopje koffie of een sapje nuttigen. Het tweede elftal speelt 's middags een oefenwedstrijd. Nog meer goed nieuws over de Rommelmarkt. Vorige week woensdag hebben we weer samen met de Stormvogels mee gedaan aan de fietsrommeltocht. De opbrengst was nog meer dan de vorige keer. Een prachtig resultaat met dank aan alle vrijwilligers. Er is nog genoeg over om 28 augustus een kijkje te komen nemen op de Prelaat. 
  • De tijdelijke terrasoverkapping, die was neergezet in verband met de coronaregels, wordt deze week opgebroken. De onderhoudsploeg gaat daarna het terras een grote schoonmaakbeurt geven. We hebben helaas niet veel gebruik kunnen maken van de overkapping, maar als je alles van te voren weet, zou het een stuk eenvoudiger zijn. 
  • Vanaf 15 augustus kun je elke zondagavond weer kijken naar het programma Omroep Zeeland Sport, waar je samenvattingen ziet van de belangrijkste Zeeuwse wedstrijden uit het weekend. Dus, wil je op de hoogte blijven van de wedstrijden van de amateurclubs in Zeeland? Kijk dan zeker naar Omroep Zeeland Sport.
  • In tegenstelling tot andere jaren zal de presentatiegids dit seizoen pas rondom de winterstop verspreid worden. De teamfoto's worden wel al 4 september gemaakt, zodat de site bijgewerkt kan worden. Het schema van de fotoshoot zal binnen de appgroepen verspreid worden. Daarnaast staat het volgende week ook in de Nieuwsbrief vermeld. 

Voetbal.nl


Alle actuele gegevens over teams en wedstrijden vind je in de app voetbal.nl. Dé app die momenteel bij 1,2 miljoen voetballiefhebbers in gebruik is. Standen, uitslagen, programma’s en afgelasten van alle teams vind je in deze app. Ook gebruik je deze app om je persoonlijke gegevens te wijzigen zoals woonadres of telefoonnummer. Download de voetbal.nl app op je mobiele telefoon en maak een account aan! Let op: je inlognaam (emailadres) dient hetzelfde te zijn als het emailadres waarmee je bij de ledenadministratie van De Noormannen bekend bent! Geef je juiste mailadres door via secretaris@noormannen.nl.

Het is voor spelende leden verplicht om een actuele pasfoto ingevoerd te hebben in de voetbal.nl app. De scheidsrechter controleert de spelers aan de hand van deze pasfoto. Je bent verplicht om voor 1 oktober een actuele, gelijkende pasfoto te uploaden waarop je gezicht goed te zien is.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

  • 27 augustus: Milko van Sighem
  • 28 augustus: Jarno Elzinga
  • 30 augustus: Huib Dommisse
  • 31 augustus: Arco Zegwaard
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Agenda


28 augustus: Rommelmarkt en Braderie

Ledenmutaties


Dit keer kunnen we zelfs vier nieuwe leden verwelkomen: Jesse Holmes, Milan Roelse, Vincent Peene en Rosa Wildschut. Jesse, Milan en Vincent komen de jeugd versterken en Rosa komt bij het vrouwenteam te spelen. We wensen jullie veel (voetbal)plezier binnen de vereniging!
V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp