Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief dinsdag 1 juni 2021

Nieuws van bestuur en commissies

 • De KNVB had al eerder besloten dat Regiocup voor de senioren niet door gaat. Tijdens de coronapersconferentie van vorige week vrijdag werd bekend dat jeugdwedstrijden t/m 17 jaar tussen teams van verschillende verenigingen weer volledig toegestaan zijn vanaf 5 juni. De Regiocup voor de jeugd start daarom alsnog op 5 juni. De volgende speelweekenden wordt er gespeeld: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Kijk voor het volledige wedstrijdprogramma op de website. Ook in de Voetbal.nl-app kun je het programma na zien. Zaterdag 12 juni is het de Nationale Voetbaldag. Er wordt gekeken hoe dit gecombineerd kan worden. Er kunnen dus nog wijzigingen plaats vinden. In de appgroepen zullen de nadere en meest recente gegevens verspreid worden.
 • 1 juni start de gemeente met het onderhoud van het tweede veld en 14 juni met het hoofdveld. Het derde veld is eventueel vanaf 1 juni te gebruiken door de jeugd.
 • De gemeente Veere heeft de inbreng van de bevolking en verenigingen voor de draagvlakmeting voor de Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Westkapelle gebundeld. Besluitvorming over de locatie van de MFA en de dorpshuisfunctie staat gepland voor de gemeenteraad van september 2021. De resultaten uit de draagvlakmeting maken onderdeel uit van deze besluitvorming. Onderdeel van deze besluitvorming is ook een onderzoek naar de haalbaarheid van de locatie Kerkeweg en om deze locatie te vergelijken met de Molenwal. Dit onderzoek wordt op dit moment uitgevoerd. Wil je nog meer informatie over dit onderwerp, klik dan hier .
 • Bij de recreatiecommissie stoppen aan het einde van dit seizoen een aantal commissieleden. Peter Dingemanse, Jacqueline Cijsouw en Kitty den Hollander zijn heel wat jaren actief geweest voor de recreatiecommissie, maar ze hebben besloten ruimte te maken voor jongere leden. Alle drie bedankt voor jullie inzet afgelopen jaren! Henk Wielemaker is er nog niet helemaal uit of hij er nog een seizoen aan vast knoopt of niet.  Er wordt nu gekeken of de recreatiecommissie eventueel samen kan gaan met de evenementencommissie. Een aantal evenementen zijn zowel voor jeugd als senioren bestemd, dus zit er een stuk overlap in. Een mooi voorbeeld is nu de Nationale Voetbaldag, dit wordt ook samen georganiseerd.

Nationale Voetbaldag

Zaterdag 12 juni is het zover. Zoals eerder meegedeeld doet Noormannen ook mee met de Nationale Voetbaldag. We vullen de dag van 10.00 tot 17.30 uur met verschillende voetbalactiviteiten: Lunven Vermeer van Voetjebal Zeeland zal onze aller jongste spelers vermaken, Freestyler Guido van Moorselaar brengt zijn freestyle skills over en onze eigen toptrainers zullen zorgen voor een toffe training in de sferen van Oranje 🇳🇱🦁. In de middag wordt er plek gemaakt voor een spannend 7x7 en voetvolley toernooi!

Voor jong en oud én leden en niet-leden! Aanmelden kan via deze link


  
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 2 juni: Niels van Belzen en Luuk Cijsouw
 • 3 juni: Leo Brasser
 • 4 juni: Lou Minderhoud, Lou Huibregtsen en Wout Matthijsse
 • 5 juni: Michel Theelen en Iman Verhage
 • 7 juni: Tanja Cijsouw
 • 9 juni: Romana Harmanus en Theo Verduyn
 • 13 juni: Tomas Lievense
 • 14 juni: Niels Wisse en Bastiaan de Visser
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Lief en Leed


Alweer een 50 jarig huwelijksjubileum binnen onze vereniging. 4 juni zijn Kees en Nel Lous de gelukkigen. Van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!Agenda


9 juni: bestuursvergadering
12 juni: Nationale Voetbaldag

Ledenmutatie


We kunnen aan het einde van het seizoen toch nog een nieuw lid begroeten: Julius Blackman. Julius speelt in de JO7. We wensen Julius veel (voetbal) plezier toe binnen onze vereniging! 
V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp