Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief dinsdag  4 mei 2021

Nieuws van bestuur en commissies


Prognostiek
Net als het voetbalseizoen 2019-2020 kwam ook het voetbalseizoen 2020-2021 vroegtijdig tot zijn einde. Het niet afmaken van het seizoen betekende ook een abrupt einde van de Prognostiek 2020-2021. Omdat er slechts 1 thuiswedstrijd (en 2 uitwedstrijden) is gespeeld heeft het Team Prognostiek besloten de scores te laten vervallen en evenals bij de Prognostiek 2019-2020 geen prijzen uit te keren en het prijzengeld mee te nemen naar het volgende seizoen. Ook is besloten dat de deelnemers van de Prognostiek 2019-2020 en/of 2020-2021 mogen deelnemen aan de Prognostiek 2021-2022 zonder inleggeld te hoeven betalen. Bestaande deelnemers kunnen daarmee dus als het ware ‘gratis’ deelnemen aan het nieuwe prognostiekseizoen. Klik
hier voor meer informatie. 


Nationale Voetbaldag
Noormannen doet mee aan de Nationale Voetbaldag, daarnaast heeft Noormannen zich ingeschreven voor het  Oranjefestival. Dit vindt plaats op 12 juni. Noteer  dit alvast in je agenda!
We willen op 12 juni voor iedereen een leuke voetbaldag aanbieden. Deze activiteit wordt georganiseerd voor leden én niet-leden én coronaproof. Binnenkort volgt meer informatie. Houd dus je mail, website en sociale media in de gaten!

Regiocup
Het is door de situatie rondom het coronavirus helaas nog steeds niet mogelijk om buiten de vereniging wedstrijden te spelen. Daarom kan de KNVB Regiocup ook nog niet beginnen. De komende weken wordt de knoop doorgehakt over de haalbaarheid van de Regiocup voor de verschillende voetbalvormen. De publicatie van de poule-indeling van de KNVB Regiocup is vanwege de nieuwe ontwikkelingen voorlopig uitgesteld.

Stickers


Sport verbroedert. Ook bij de Noormannen. Samen langs de lijn kijken naar de verrichtingen van de elf op het veld. Of een paar spelers minder als de jonge jeugd speelt. Samen aan de bar in de rust en na het laatste fluitsignaal. Of je nou de werkdag doorbrengt op een steiger of op een bureaustoel, dat maakt op dat moment niet uit. Verschillen vallen weg. Ook de voorkeur voor onze favoriete profclub maakt niet uit. Of je nu supporter van Ajax, Feyenoord, PSV, Heerenveen of Sparta bent. Een plagerijtje over en weer is er altijd wel. Moet ook kunnen. Uiteindelijk zijn we allemaal voor De Noormannen. Al een poos wordt ons dorp volgeplakt met stickers van één en dezelfde profclub. Lantaarns, verkeersborden, prullenbakken:  het moet er allemaal aan geloven. Dat verbroedert natuurlijk niet. Dus als er op Wasschappel toch stickers van een voetbalclub geplakt moeten worden, laat dat dan stickers van De Noormannen zijn. Met dat prachtige logo er op. Is iedereen blij! In de bestuurskamer ligt vast en zeker nog een stapeltje......
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

  • 6 mei: Thomas Willeboordse
  • 7 mei: Erik van Zanten
  • 8 mei: Astrid Gabrielse 
  • 9 mei: Leon Roelse
  • 10 mei: Kees Huiszoon
  • 11 mei: Jan van Boxtel en Mike Verhulst
  • 13 mei: Finy Cijsouw en Bas Rijkeboer
  • 15 mei: Frans Dominicus en Koos Kooper
  • 17 mei: Matthijs van Wageningen
Allemaal van harte gefeliciteerd!
 

Agenda


8 mei: Skills en Control voor jeugd t/m 15 jaar

Lief en Leed


Op 7 mei zijn Hans en Ria Minderhoud 50 jaar getrouwd. Wat een mijlpaal! We wensen jullie, ondanks de coronabeperkingen, een prettige dag toe. 

Ledenmutaties


Giel Verhulst heeft helaas besloten om aan het einde van dit seizoen een punt te zetten achter zijn voetbalcarrière. Jammer dat we niet meer kunnen genieten van zijn voetbalkwaliteiten. Giel, bedankt voor je jarenlange lidmaatschap!
V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp