Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief zaterdag 7 mei 2016

Programma Senioren

Wedstrijdnr.: 17506
Noormannen 1 - RCS 1 
Aanvang 14:30 uur 
Aanwezig 13:30 uur
Scheidsrechter: De heer A.M.W. van Kastel

Wedstrijdnr.: 25038
ZSC '62 3 - Noormannen 2
Aanvang 12:45 uur
Vertrek 11:00 uur
 
Wedstrijdnr.: 24934
Noormannen 3 - Meeuwen 4
Aanvang 15:00 uur
Aanwezig 14:00 uur
Scheidsrechter: Kees van Sighem

Wedstrijdnr.: 26275
Noormannen Vr1 - Walcheren Vr1
Aanvang 13:00 uur
Aanwezig 12:00 uur
Scheidsrechter: Jan Jakobsen

 Programma 14 mei
14:30: St Volharding/SVD-Noormannen 1
12:00: BBQ Toernooi MZVC -
Noormannen 3
12:00: BBQ Toernooi MZVC - Noormannen VR1
Noormannen 2 = vrij

 


De wedstrijdbal voor het eerste elftal wordt zaterdag geschonken door:
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Programma jeugd

Wedstrijdnr.:  108683          
Noormannen C1 - Yerseke C2
Aanvang 10:30 uur
Aanwezig 9:45 uur
Scheidsrechter: Jan Roelse
Maandag 9 mei
Wedstrijdnr.: 108689
Serooskerke C2  - Noormannen C2
Aanvang 19:00 uur
Vertrek 18:15 uur
Vervoer: Stefan Joziasse, Mano Verburg, Julius Deij en Mats Brouwer

 
Bekijk het spelersoverzicht op de website!

Nieuws van bestuur en commissies

 • C1 is zaterdag kampioen geworden door met 1-9 te winnen van Meeuwen C2. Na afloop groot feest met fakkels, spandoek en uitreiking van de medailles door Jaap.
  De terugreis ging per Tuk Tuk en eindigde, na een ere ronde door het dorp, bij de kantine. Daarna om een frietje naar de Fontein en de C1 sloot daar een mooie dag af.
   
 • Zondag 1 mei werd op Omroep Zeeland de aflevering van Onze Club bij De Noormannen uitgezonden. Een zeer geslaagde aflevering waar jong en oud aan het woord en in beeld kwamen. Keeper Niels van Alphen stopte zelfs 3 penalty's waardoor hij nu mede recordhouder in het klassement is. Onze Club bij De Noormannen kan hier teruggekeken worden.
 • Aanstaande zaterdag 7 mei wordt er bij de kantine vanaf ongeveer 17:00 een barbecue georganiseerd, in samenwerking met Slagerij Koets. Voor slechts €10 p.p. kun je onbeperkt eten! Op dit moment zijn er al meer dan 50 aanmeldingen. Wil je ook zeker zijn van een lekker stukje vlees, salade of stokbrood, meld je dan uiterlijk woensdag 4 mei aan via kantinecommissie@noormannen.nl of via Facebook.
 • De laatste wedstrijden voor de jeugd worden aanstaand weekend gespeeld. Natuurlijk staan er nog verschillende toernooien op het programma. Hierover wordt de jeugd ingelicht.
 • Zoals u al eerder hebt kunnen lezen is er een verzorgingscommissie in het leven geroepen met als doel meer structuur te krijgen op het gebied van medisch beleid. Een van de zaken is dat we inzicht willen hebben wie binnen de vereniging een BHV of EHBO diploma heeft. Wil iedereen die in het bezit is van zo'n diploma, dit doorgeven aan seniorenvoetbal@noormannen.nl? Bedankt alvast voor de moeite.
 • Op vrijdagavond 13 mei is er een demotraining met de C1, verzorgd door Ruud Pennings van de JVOZ. Op deze avond wordt ook de missie/visie van de JVOZ toegelicht en is er voor (aspirant)kaderleden en andere geïnteresseerden gelegenheid om informatie en ideeën uit te wisselen. De avond start om 18.30 uur in de kantine. Iedereen is welkom!
 • Aanstaande zaterdag wordt er voor de eerste keer spullen opgehaald voor de rommelmarkt. Heeft u ook nog overbodige, in de weg staande of oude, maar oh zo mooie spullen? Wilt u ze dan vanaf 9:00 uur buiten zetten aub? Op 28 mei heeft u nog een tweede kans want dan komen we nog een keer spullen ophalen.
 • Wist u dat Jackie Minderhoud 's nachts liever niet wakker gemaakt wordt? En dat hij liever naar de Stones luistert, dan naar de Beatles? Nee? Klik dan snel hier, dan kom je nog veel meer te weten over Jackie.
 • Let op voor de jeugdleden: indien je verhinderd bent, voor de einddag op 21 mei, dan moet je voor 11 mei afmelden bij marijnderidder@hotmail.com.

Pupil van de week

 • Joey Janse, speler van de F1 is zaterdag de laatste pupil van de week van dit seizoen. Joey  is 8 jaar en zit in groep 5 van de basisschool De Lichtboei. Daar krijgt hij les van juf Ymke en juf Melanie. Op maandag krijgt Joey trainen van Peter Willeboordse. Tijdens de wedstrijden staan Patrick Verduijn en Stephan Willemstein als leider aan de kant bij de F1.
  Joey heeft het voetballen van thuis uit meegekregen. Vader Eddy is bestuurslid en voetbalt zelf bij Noormannen 3. Zijn oudere broer Rody voetbalt bij de D1 van de Noormannen.
  Joey speelt graag met zijn vriendjes Sven Joosse, Cas Joosse, Mika Huibregtse en Juraj Wondergem en zijn vriendinnetjes Rai van de Plasse en Sarah Hengst op het schoolplein. Ook kan je Joey vaak vinden op het voetbalveldje in ’t Hofje.
  Joey zijn lievelingseten is Pannenkoeken. Joey kijkt op televisie graag naar  Thundermans. Aan opruimen heeft hij een enorme hekel. Joey is een grote fan van Feyenoord. Voor de wedstrijd van zaterdag, Noormannen- RCS, denkt hij dat de uitslag 3-1  gaat worden. Wij wensen Joey veel plezier als pupil van de week.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram

Verjaardagen

 • 6 mei: Thomas Willeboordse
 • 7 mei: Erik van Zanten
 • 8 mei: Astrid Gabrielse
 • 9 mei: Leon Roelse
 • 10 mei: Kees Huiszoon (Papestr)
 • 11 mei: Jan van Boxtel en Mike Verhulst
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Evenementen/agenda

 • 4 mei: vergadering rommelmarktcommissie
 • 6 mei: TechnIEKtraining D-pupillen met Iek Verpoorten en Ron de Nooijer
 • 7 mei: ophalen spullen rommelmarkt
 • 10 mei: vergadering RC
 • 11 mei: einde afmelding einddag
V.V. De Noormannen © 2016 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by MailChimp