Copy
Nieuwsbrief V.V. De Noormannen
Bekijk deze mail in de browser

Nieuwsbrief dinsdag 12 januari 2021

Nieuws van bestuur en commissies


Een nieuw jaar
Het jaar 2020 ligt achter ons. Een heel bijzonder jaar, waar al genoeg over gezegd en geschreven is.  Het heeft op de één meer invloed dan de ander, maar op onze vereniging en de (senioren)leden heeft het behoorlijk impact. De jeugd heeft inmiddels het trainen weer opgepakt.
Bij de persconferentie van vanavond is weer een verlenging van 3 weken van de lockdown aangekondigd. Dit valt voor iedereen zwaar, maar met name de ondernemers raakt het diep. Blijf elkaar en de sponsoren steunen! We gaan er toch met z’n allen weer tegenaan om er dit jaar een mooi Noormannenjaar van te maken. We hopen dat iedereen met tenminste evenveel enthousiasme doorgaat en anderen enthousiast maakt om ook mee te doen. We wensen iedereen een gezond en sportief 2021.


Vrijwilligers
We kunnen het niet genoeg benadrukken hoe belangrijk vrijwilligers zijn binnen de vereniging. Naast dat alle vrijwilligers een passende attentie hebben ontvangen, bedankt ook bondscoach Frank de Boer de vrijwilligers die Noormannen een warm hart toedragen. Nieuwsgierig wat de bondscoach te melden heeft? Klik snel hier!

Oliebollen
De oliebollencommissie heeft, met al hun vrijwilligers, weer prima werk afgeleverd.  Er zijn bijna 700 zakjes oliebollen verkocht. Het was spannend, hoe de bestellingen zouden verlopen met een nieuwe wijze van bestellen en natuurlijk het gemis van een aantal grote afnemers, zoals Kasteel van Batavia.  Maar het resultaat mag er zijn. Alle medewerkers en sponsoren bedankt! 

Multi Functionele Accommodatie
Met betrekking tot de MFA heeft de gemeenteraad ingestemd met de begroting. Er kan nu voorzichtig een start gemaakt worden. Rond de zomer 2021 wordt een besluit genomen over de locatie van de nieuwe multifunctionele accommodatie. De gemeente gaat uitgebreid in gesprek met de werkgroep en de gemeenschap om deze plannen verder uit te werken. De oplevering staat gepland voor medio 2024.

JO7 en JO8
Afgelopen maanden zijn er diverse leden bijgekomen. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de vereniging. Daarom zijn er nu voor de jongste jeugd twee teams gemaakt. Een JO7 en een JO8.  De ouders/verzorgers zijn hier al over ingelicht. Zodra het mogelijk is zullen er nieuwe teamfoto's gemaakt worden.
We wensen de spelers van deze teams veel plezier het komende halfjaar.


Ingevulde vacatures
Er is meer goed nieuws te vermelden. Hoofdtrainer Lennard Kerkhove knoopt er nog een seizoen aan vast. Dat geldt ook voor keeperstrainer Willem Alewijnse, tweede trainer Marcel Nijsse en verzorger Randy van Gils. De Technische Commissie is ook weer op oorlogssterkte met de toevoeging van Jeroen Huibregtse en Nathalie Meijers. We wensen jullie veel succes en plezier toe.

Verjaardagen

  • 13 januari: Lau Verhulst en Nathalie Meijers
  • 14 januari: Jaap Kaland
  • 15 januari: Wilbert Dingemanse
  • 18 januari: Julie Berents
  • 19 januari: Lou Janisse
  • 20 januari: Niels Coppoolse en Kees Meijers

Vervolg verjaardagen

  • 21 januari: Pierce Jobse en Josianne Janse
  • 22 januari: Svend Minderhoud en Adrie Kaland
  • 24 januari: Andre Toutenhoofd en Willem de Visser
  • 26 januari: Dylan Knevel
Allemaal van harte gefeliciteerd!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
V.V. De Noormannen © 2021 VV de Noormannen, 


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier.

Je kan hier je e-mail adres aanpassen.

Email Marketing Powered by Mailchimp