Copy

BergOp Release Notes


Extra update 4.2.22a
Extra update 4.2.22a van BergOp wordt op woensdagavond 27 maart 2019 doorgevoerd.
Op woensdag 27 maart is BergOp daarom verminderd
bereikbaar tussen 18:00 en 22:00 uur.
Met deze update lossen we een aantal problemen op die ontstaan zijn tijdens widget-update 4.2.21a. Hieronder vindt u een overzicht van de problemen die worden opgelost. Hebt u vragen of opmerkingen, laat het dan gerust weten.
 
Cliënten
  • Bij het toevoegen van een proces bij de cliëntgegevens, wordt het veld voor het kiezen van een proces niet actief bij cliënten met slechts één module. Dit wordt verholpen.
Metingen
  • Bij metingen die opnieuw zijn verzonden ontbreekt de tekst 'opnieuw verstuurd op ...' achter de vragenlijst. Dit zal met terugwerkende kracht worden hersteld.
  • Als je een meting verzendt en terugkeert naar het metingenoverzicht, wordt de status van de meting niet gelijk bijgewerkt. Ook het verwijderen van metingen is niet direct zichtbaar, maar pas na het verversen van de pagina. Dit wordt hersteld.
  • Bij het bewerken van een reeds verzonden meting is de knop voor het toevoegen van een vragenlijst zichtbaar (maar werkt niet). Deze knop wordt uitgegrijsd.
  • Bij het kiezen van een informant valt een deel van het keuzemenu soms buiten beeld, waardoor het maken van een selectie alleen mogelijk is met het scrollwiel op de muis. Dit wordt hersteld.
Export
  • De kalender onder het menu 'Export' accepteert geen datumnotatie in het format D-M-YYYY. Dit wordt hersteld.
Gebruikers
  • Bij bestaande gebruikersaccounts die geautoriseerd zijn voor inactieve locaties of modules, kunnen geen wijzigingen worden opgeslagen. Dit wordt hersteld.
Copyright © Praktikon
Afmelden Release Notes    Gegevens wijzigen


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktikon · Toernooiveld 5 6525 ED Nijmegen · Postbus 6909 6503 GK Nijmegen · Nijmegen, CT 6525ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp