Copy

BergOp Release Notes


Update 4.2.31
Update 4.2.31 wordt in het weekend van 7 december uitgevoerd.
BergOp is daarom op zaterdagochtend 7 december van 09:00 tot 12.00 verminderd bereikbaar.
In deze Release notes:

Vooraankondiging: groot onderhoud koppelingen


In het weekend 25 januari 2020 wordt een grote update uitgevoerd van onze koppelingen. Veel organisaties maken gebruik van een koppeling tussen hun EPD/ECD en BergOp. Ook zijn er koppelingen tussen BergOp en verschillende cliëntenportals en Active Directories. Eind januari vindt groot onderhoud plaats aan de koppelingen die vóór 2019 zijn opgeleverd (onderaan dit bericht vindt u een volledig overzicht). Het groot onderhoud behelst de volledige implementatie van TLS 1.2 en TLS 1.3 en de overgang naar versie 2.8 van het PHP-platform Symfony. Met deze upgrade zijn we nog niet volledig op het gewenste niveau, maar het is een belangrijke tussenstap voor de updates van Symfony die in de loop van 2020 zullen volgen. De functionaliteit van de koppelingen blijft ongewijzigd.

De update staat klaar op onze testserver en is door onze ontwikkelaars en enkele leveranciers uitgebreid getest. Wilt u zelf de koppeling ook graag testen? Dat kan. Neem dan vóór 20 december contact op met Sietse Hoogsteen via 050-8500182.
 
Ondanks het feit dat de functionaliteit gelijk blijft en de updates uitgebreid zijn getest, adviseren we u 25 januari in uw agenda te noteren en eventuele bugs of storingen die u tegenkomt na het weekend van de update zo snel mogelijk bij ons te melden via helpdesk@axtion.nl of 050-8500182.
 
Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Praktikon.

Groot onderhoud vindt plaats voor de volgende koppelingen:

- Care4V2/MoreCare4
- Careweb
- Cura
- ONS
- RIS
- TICK
- USER
- WIJZ
- Wincare

Aanpassingen in BergOp

  • Het nieuwe Respons Dashboard bevatte een tabel met details. Deze tabel werd in een aantal browsers niet goed weergegeven. Daarom staan de details voortaan onder de knop 'Export'. Deze aanpassing is reeds doorgevoerd.
  • Een aantal apps, zoals de app van Gmail, toont een preview van een link. Dit levert problemen op wanneer uw organisatie gebruik maakt van de dubbele authenticatie per e-mail voor het cliëntenportaal MijnBergOp. Met het tonen van deze preview wordt namelijk automatisch de verificatiecode verzonden. Vanaf komende update geeft de respondent daarom actief opdracht om de verificatiecode te verzenden, zodat de respondent zelf in de hand heeft wanneer de code wordt verzonden. Aan de functionaliteit verandert verder niets. 
  • Bij het aanmaken van een Hulpverlener (beheerdersfunctionaliteit) ontbreekt het de aanduiding dat het veld 'Team' een verplicht veld is. Dit wordt hersteld.
  • In het cliëntenoverzicht kan gefilterd worden op begin- en einddatum van de module. In het overzicht worden dan alleen de cliënten getoond met module's in die periode, maar ook alleen de modules van die cliënt die in die periode vallen. Je ziet dus niet het volledige zorgtraject van de cliënt. Dit wordt hersteld.
  • Bij het aanpassen van cliëntgegevens kunnen apps gekoppeld worden. Dit gaat voortaan via een pop-up in plaats van in het formulier. De functionaliteit blijft ongewijzigd.

Aanpassingen aan vragenlijsten


In november zijn aanpassingen gedaan aan de volgende vragenlijsten:
  • CEM+: nieuwe weergave -- preview:


Een overzicht van alle wijzigingen aan vragenlijsten vindt u hier: www.bergop.info/releasenotes.

Prijzen 2020


2020 staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om cliënten die uit zorg zijn, te inactiveren in BergOp. Zo voorkomt u dat u in 2020 teveel betaalt voor uw licentie. Bij vragen hierover, neem contact op met uw contactpersoon bij Praktikon.

De kosten voor vragenlijsten blijven ongewijzigd, tenzij uitgevers hierop indexering toepassen. Wij publiceren de gewijzigde prijzen uiterlijk 23 december op www.bergop.info/vragenlijsten. 

Bereikbaarheid helpdesk Kerstvakantie


Tussen 23 december en 3 januari is Praktikon gesloten. De helpdesk is tussen 25 december en 1 januari niet bereikbaar.

Uptime rapport november 2019

In dit uptime rapport vindt u onder andere gegevens over de beschikbaarheid, laadtijd en downtime van BergOp.  
  • Beschikbaarheid Stats: hierin staat hoeveel % van de tijd BergOp bereikbaar is geweest.
  • Loading time: de tijd die het gemiddeld duurde om een pagina in BergOp te laden.
  • Downtime: de tijd dat BergOp niet beschikbaar was. Vaak is dat met een update (eerste volle weekend van de maand).
Als er vragen zijn over dit rapport, aarzel niet om te mailen of bellen.Copyright © Praktikon
Afmelden nieuwsbrief    Gegevens wijzigen


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktikon · Toernooiveld 5 6525 ED Nijmegen · Postbus 6909 6503 GK Nijmegen · Nijmegen, CT 6525ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp