Copy

BergOp Release Notes


Update 4.2.22
Update 4.2.22 van BergOp wordt in het weekend van 9 maart 2019 doorgevoerd 
Op zaterdag 9 maart tussen 9 en 12 uur is BergOp daarom verminderd
bereikbaar.

In deze release notes:

Algemene aanpassingen


Formaat logo in e-mails naar respondenten


Bij het aanmaken van een E-mailtemplate, kunt u uw logo toevoegen en daar het formaat van aanpassen. Enkele e-mailprogramma's interpreteerden het formaat niet juist, waardoor hier het logo in het oorspronkelijke, niet aangepaste, formaat werd getoond. De logo's worden nu als attribuut opgeslagen, waardoor het formaat door meer mailprogramma's juist wordt geïnterpreteerd. Wilt u het blijven melden als het formaat van uw logo niet juist wordt getoond? Dit omdat alle mailprogramma's hun eigen instellingen hanteren en regelmatig wijzigen.
 

Andere kleine aanpassingen

  • Enkele organisaties maken in BergOp gebruik van de functie 'Gezinnen'. Hierbij kunnen gezinsleden aan elkaar gekoppeld worden en kan de gezinsnaam gewijzigd worden. Na deze wijzigingen verscheen geen melding dat de wijziging is doorgevoerd. Dit is hersteld.


 
  • Als uw organisatie heeft gekozen voor een extra beveiliging in het cliëntenportaal, ontvangen respondenten direct na het klikken op hun link in de uitnodigings-e-mail, een tweede e-mail met een verificatiecode. De codes konden in sommige gevallen niet gegenereerd worden waardoor cliënten niet konden inloggen. Dit is hersteld.
  • Op het homescherm in de lichtblauwe balk ziet u voor welke organisatie, locaties, modules en teams u geautoriseerd bent. Hier stonden ook inactieve locaties en modules bij. Vanaf komende update staan hier alleen de actieve locaties en modules.

 Aanpassingen in vragenlijsten

  • Na overleg met uitgever Pearson worden de scores van de UCL alleen nog berekend als er minder dan 3 items ontbreken (dit stond ingesteld op 5). Missende waardes worden vervangen door het gemiddelde van de overige items op de betreffende schaal. Er wordt een herberekening uitgevoerd om de scores van reeds ingevulde lijsten ook met de nieuwe regels te berekenen.
  • Uitgever Hogrefe heeft bij de NEO-PI-3 twee normscores aangepast, waarbij in de handleiding geen normen waren toegekend. Het gaat om de leeftijdsnormen voor schaal E5 (23-25 jaar): ruwe score 26 moet bij stanine 5 in plaats van 6, en de schaal O5 (leeftijd 36-54), ruwe score 24 moet bij stanine 4 in plaats van 5. Dit is aangepast.

Uptime rapport februari 2019


In dit uptime rapport vindt u gegevens over de beschikbaarheid, laadtijd en downtime van BergOp in de maand februari 2019.
  • Beschikbaarheid Stats: hierin staat hoeveel % van de tijd BergOp bereikbaar is geweest
  • Loading time: de tijd die het gemiddeld duurde om een pagina in BergOp te laden
  • Downtime: de tijd dat BergOp niet beschikbaar was. Vaak is dat met een update (eerste volle weekend van de maand).
Als er vragen zijn over dit rapport, aarzel niet om te mailen of bellen.


Copyright © Praktikon
Afmelden Release Notes    Gegevens wijzigen


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktikon · Toernooiveld 5 6525 ED Nijmegen · Postbus 6909 6503 GK Nijmegen · Nijmegen, CT 6525ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp