Copy
Hoera, onze kandidatenlijst is nu officieel
Is de mail niet goed te lezen?
Bekijk hem hier via internet

Wat gebeurt er?


15 januari 2022 | Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen
Kandidatenlijst
Op 13 januari hadden we een geanimeerde inhoudelijke digitale ledenvergadering. De kandidatenlijst is daar vastgesteld. Achter de schermen is hiervoor door velen de laatste maanden hard gewerkt. We gingen de dorpen in, voerden tientallen gesprekken en hadden mooie ontmoetingen. We zijn trots op het grote team en blij dat het nu officieel is. Het resultaat delen we hier graag met u.

Verkiezingsprogram
Ons verkiezingsprogram zit in de eindfase en zal rond half februari naar buiten komen.
Nieuw bestuurslid
Erg blij dat we het bestuur donderdag hebben kunnen aanvullen. Marjan Pronk-Ligthart uit Oud-Loosdrecht is nu officieel benoemd tot algemeen bestuurslid. #Welkom.

Shopper
Vers van de pers is onze shopper. Om elkaar een hart onder de riem te steken in deze maar niet ophoudende covid-tijd. Wilt u ook een exemplaar ontvangen, dat kan. Mail even en we brengen hem graag langs.

Met trots presenteren we onze vastgestelde kandidatenlijst voor de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen in Wijdemeren. Op donderdag 13 januari j.l. heeft de ledenvergadering unaniem ingestemd. Dit keer zijn wij lijstnummer 1 met maar met liefst 50 namen. Een enorm netwerk staat op.  

 
Lijsttrekker
We zijn blij dat ons raadslid en campagneleider Alette Zandbergen deze lijst wil aanvoeren. Zij weet als geen ander de verbinding te leggen met de inwoners. “We hebben een mooie ploeg kunnen samenstellen waarmee we er stevig de schouders onder gaan zetten. Afgelopen 8 jaar hebben we ons lokale geluid met enorme inzet vormgegeven. Tijd om dat te verzilveren. Onze ambitie is om deze ronde aan het stuur te komen en daarvoor hebben we de stem van de kiezer nodig. Een mooie uitdaging, waar het team en ik graag de mouwen voor opstropen”, aldus Zandbergen.
 
Lokaal sterk
De kandidaten zijn allemaal mensen die hart hebben voor de lokale zaak en houden van inhoud en logica. Ze komen uit alle kernen van Wijdemeren. Een mooie mix van leeftijd, ervaring, kennis en kunde. De inzet van de fractie heeft ons netwerk sterk uitgebreid. Met deze lijst zien we de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet.
 
Uitbreiding, ervaring en enthousiasme
De kopgroep bestaat uit veel oude bekenden aangevuld met fris nieuw bloed. Betrokken en ervaren mensen die met elkaar veel expertise bezitten.
Onze lijsttrekker Alette wordt op de voet gevolgd door fractievoorzitter Gert Zagt, die met plezier nog een ronde zijn tijd en kunde in wil zetten om Wijdemeren weer financieel gezond te krijgen. Op plek 3 Loosdrechter Olivier Goetheer, een bevlogen debater met een duidelijke mening over duurzaamheid, directeur bij een internationaal IT-bedrijf. Margriet Rademaker uit ’s-Graveland, onze expert op het Sociaal Domein met tomeloze inzet staat op 4. Kortenhoever Frits den Hartog volgt op 5, interim consultant, voelt als geen ander aan wat er speelt op gebied van verkeer. Plek 6 is voor nieuwkomer Patricia Roobol uit Kortenhoef, juridisch stevig onderlegd en sociaal betrokken. Geluksgetal 7 is voor de bekende Berger Dingeman Goossen, ondernemer, hands-on mentaliteit en een groot hart voor verenigingen. Harm Steenkamp, bedachtzame klankborder met een scherp oog voor de menselijke maat uit Loosdrecht maakt de kopgroep compleet.
 
Ondersteuning 
Huidig raadslid Renée Wijnen ziet af van terugkeer in de raad maar blijft wel haar expertise op gebied van natuur en ruimtelijke ordening inzetten. De lijst wordt afgesloten met lijstduwer William Rutten waarmee we “het perfecte plaatje” compleet maken.
 
Op Koers
Het is fantastisch dat zoveel mensen bereid zijn de lokale zaak te steunen. Het sterkt ons gevoel dat we op de juiste koers zitten. Onze volledige kandidatenlijst vindt u op de website.
 
Friso van Voorthuizen,
voorzitter bestuur
 
Fotograaf portretten: Laura Elkhuizen (*samengestelde groepsfoto door De Lokale Partij)
Van links naar rechts: Frits den Hartog (6), Olivier Goetheer (3), Harm Steenkamp (8), Alette Zandbergen (1),  Patricia Roobol (6), Gert Zagt (2), Dingeman Goossen (7), Margriet Rademaker (4).

Campagne 
donaties
zijn erg welkom 😊

Lid worden


kan nog steeds & stellen we op prijs

Klik daarvoor hier
De lijst werd op de digitale vergadering ingeleid met dit filmpje. Kijkt u mee?
We gaan ze al bijna weer opruimen. Een laatste blik op onze nieuwjaarswens.
Wij kijken al enorm uit naar de verkiezingen en tellen al af naar
14,15 & 16 maart 2022
U vindt ons dan op Lijst 1

#gebruikUwKiesrecht

motionmailapp.com
Fractie
Bestuur
Copyright © 2022 De Lokale Partij.


AANMELDEN
gegevens wijzigen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp