Copy


Met verdriet doe ik vandaag een strik om mijn wethouderschap en geef ik het ambt terug. Van een cadeau hoor je blij te worden en ik constateer dat dit voor mij al enige tijd niet meer geldt.
De werkomstandigheden ondermijnden mijn werkplezier en trokken een te grote wissel op mijn gezondheid.

 
Niet lichtzinnig en met pijn in mijn hart heb ik deze beslissing genomen. Ja, dit besluit doet zeer. Ik keek er enorm naar uit. Voel verantwoordelijkheid. Zat en zit vol ambitie maar constateer dat het wethouderschap en ik nu geen goede match zijn. Ik word hier, in de omstandigheden waarin ik het ambt mocht invullen, niet gelukkig van.

Komende tijd wil ik graag gebruiken om te herstellen van de inspannende periode die achter mij ligt. Ik gun onze gemeente, die in enorm zwaar weer zit, alle goeds.
 
Alette
PERSBERICHT
Zandbergen legt functie neer
 
Bestuur en fractie van De Lokale Partij betreuren dat onze wethouder Alette Zandbergen haar functie om persoonlijke redenen heeft neergelegd. 
 
Als medeoprichter van de partij heeft Alette zich eerst 8 jaar als raadslid tomeloos ingezet voor de inwoners van Wijdemeren en vanaf 19 juni vorig jaar als wethouder. Altijd een luisterend oor en meedenkend in een oplossing. 
 
Dankzij het vertrouwen van de kiezer is Alette met veel enthousiasme wethouder geworden. Dat het niet eenvoudig zou worden, gezien de financiële en organisatorische situatie van de gemeente, was vanaf het begin duidelijk. 

De werkomstandigheden hebben haar gezondheid helaas ondermijnd waardoor zij tot de conclusie is gekomen om haar functie neer te leggen. Wij vinden het erg jammer dat het hier stopt, maar respecteren haar beslissing. Gezondheid gaat altijd voor.
 
Met plezier en dankbaarheid kijken wij terug op alles wat Alette voor onze partij en onze inwoners heeft gedaan. Wij hopen dat ze op termijn van betekenis kan blijven voor De Lokale Partij. Ondertussen zijn wij naarstig op zoek naar een vervanger.

Bestuur & Fractie
Forward Forward
Copyright © 2023 De Lokale Partij.


AANMELDEN
gegevens wijzigen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp