Copy
Er is veel gebeurd...
Is de mail niet goed te lezen? Bekijk hem hier via internet
Het is even geleden dat we een nieuwsbrief hebben verzonden, maar er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Een rollercoaster, maar wat zijn we trots!
Trots en blij dat al die jaren inzet en openstaan voor vragen en wensen van inwoners gehonoreerd is in een klinkende overwinning bij de verkiezingen.
 
Toen moest er natuurlijk veel geschakeld worden. Opeens twee wethouders en maar liefst 8 zetels. Na hectische maanden, van installatie, je plek vinden, wie gaat wat doen en vervolgens reces, heeft iedereen inmiddels zijn/haar draai gevonden.
In een volgende nieuwsbrief zullen de raadsleden zich nader presenteren.

Maar eerst de actualiteiten...
Maandag extra raadsvergadering vanwege de financiële tekorten
Wethouder Gert Zagt geeft aan dat hij verwacht dat de gemeente onder preventief financieel toezicht zal komen, omdat een structureel sluitende meerjarenbegroting niet haalbaar is. Om die reden wordt maandag 3 oktober om 20.30 uur een extra raadsvergadering gehouden.
De raadsvergadering is voor iedereen toegankelijk, maar ook online te volgen via deze link.

Lees hier de raadsinformatiebrief (d.d. 22 sept '22) van wethouder Zagt, waarin hij schrijft contact met de provincie te hebben gezocht. En zijn bericht van vandaag aan de raad.
Commissievergadering
Woensdag 12 oktober vergadert de commissie Ruimte & Economie. Klik hier voor de agenda van deze avond.
Mocht één van deze onderwerpen u na aan het hart liggen en wilt u uw tips met ons delen, stuur dan een mail naar info@delokalepartij.org
Nieuwsgierig
Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar uw opvatting over de onderwerpen die behandeld worden in de commissies en de raad. Maar ook over onderwerpen die nog niet geagendeerd zijn horen we graag wat u bezig houdt. Wij zijn er voor ú! Als u hulp nodig heeft, vastloopt of ergens anders tegenaan loopt, laat het ons weten.
Nieuwsblog
Facebook
Website
Meedenken?
Forward Forward
Copyright © 2022 De Lokale Partij.


AANMELDEN
gegevens wijzigen of afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp