Copy
Januari 2021
Bekijk deze email in je browser


UITNODIGING

27 januari 2021

Online workshop ‘Creatief en innovatief denken’ 

Hallo <<First Name>>,

Op woensdag 27 januari geeft Willemien Berkenbos een online workshop over creatief en innovatief denken.
 

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt

Willemien Berkenbos

“De coronacrisis legt beperkingen op, maar stemt ook tot bezinning,” betoogt Willemien Berkenbos. “Ga ik op oude voet door met mijn werk? Wil ik iets anders en wat dan? Veel ondernemers moeten op dit moment hun bakens verzetten, maar ze weten niet altijd hoe. Mensen kunnen ook vastzitten in oude gewoontes zonder daar gelukkig mee te zijn. Soms hebben ze even een zetje nodig om hun mogelijkheden te zien. Daar help ik ze bij.”

 

Veranderen is een werkwoord

“Na een korte theoretische onderbouwing zet ik mensen in mijn workshop ook echt aan het werk,” vertelt Willemien. “Om te kunnen veranderen moeten mensen loskomen van bekende denkpatronen en gaan omdenken. Dat klinkt vaag, maar dat is het niet. Ik laat mensen oefeningen doen waardoor ze hun creativiteit gaan aanboren en innovatief gaan denken.”

“Belangrijk is dat mensen niet meteen met “ja, maar” beginnen als ze over hun mogelijkheden gaan denken. Stel je oordeel uit en laat de ideeën maar opborrelen. Alles kan, dus denk breed en creatief. Dat levert meer ideeën op dan je vooraf voor mogelijk had gehouden.”

“Pas nadat er ideeën zijn ontstaan ga je trechteren en kijken wat er reëel mogelijk is. Formuleer het vraagstuk dat je wil beantwoorden zo nauwkeurig mogelijk en ga ermee aan de slag. Zo werk je van elastisch naar praktisch.”
 

Aanmelden

Deze online workshop wordt gegeven op woensdag 27 januari en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Als je je hebt aangemeld, krijg je een e-mail met een link. Zowel leden als niet-leden kunnen zich aanmelden. Niet-leden betalen 7,50 euro voor deelname; besluit je om lid te worden van ONE Twente, dan krijg je dat bedrag teruggestort.

Foto: Willemien Berkenbos © Meydesign Photography

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in. Einde programma: + 21.30 uur.

 


Kosten

Leden: gratis
Niet-leden: € 7,50 p/k (of lid worden à € 110 p/j)


 


Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2021 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp