Copy
December 2020
Bekijk deze email in je browser

Uitnodiging

10 december 2020

Gezellige online kerstborrel

Hallo <<First Name>>,

Tijdens deze jaarlijkse kerstborrel vertelt voorzitter Sandra Dwars onder meer het een en ander over het nieuwe online magazine. "We hopen het magazine begin volgend jaar, als corona zijn langste tijd heeft gehad, tijdens een fysieke bijeenkomst officieel te lanceren. Deze avond geven de websitebouwers alvast een inkijkje’’, aldus Sandra die ook ingaat op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. "Ondanks dat wij al onze maandelijkse bijeenkomsten niet ter plekke konden houden, kijken wij terug op een effectief mooi eerste jaar als nieuw bestuur. Zo zijn de meeste bijeenkomsten online geweest. De reacties waren louter positief.’’

Saamhorigheid

Na Sandra vertelt historicus en lid van ONE Twente Siebe Rossel over feestelijke saamhorigheid. Siebe: ”In een onheilspellend jaar, waarin velen kampten met de gevolgen van de coronacrisis, sloegen ONE-leden de handen ineen om het nieuwe ONE Magazine te realiseren. Graag hadden we dit magazine willen presenteren tijdens een feestelijke afsluiting van het jaar, maar opnieuw gooit corona roet in het eten.”

Inspireren

Roet, saamhorigheid, donkere tijden en feest zijn ook de ingrediënten van de korte lezing die Siebe houdt over de winterfeesten van weleer. ”De feesten worden nog altijd gevierd en staan soms ook ter discussie, maar hoe waren ze oorspronkelijk bedoeld? Nu een kerstborrel niet mogelijk is, laten we ons voor het nieuwe jaar inspireren door onze tradities in feestelijke saamhorigheid.”

Zoom

Een kerstborrel online. Kan dat wel? Sandra: "Zeker wel! We komen via Zoom bij elkaar om met ons allen te proosten op een mooie kerst. Daarna vertelt Siebe Rossel over feestelijke saamhorigheid en vervolgens gaan we in subgroepjes online elkaar nóg beter leren kennen. Meerdere keren wordt er door Zoom ad-random gewisseld van groep zodat de deelnemers verschillende leden en niet-leden beter kunnen leren kennen.’’ Het mooie is volgens Sandra dat iedereen aan bod komt om wat te vertellen. "Dat doen we door iedereen dezelfde vragen te laten beantwoorden.’’

Welkom

Sandra: "Iedereen is deze avond – ook niet-leden – van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Het is mooie gelegenheid om kennis te maken met ONE Twente en haar vele leden.” Iedereen die zich uiterlijk dinsdag 8 december aanmeldt, ontvangt thuis een lekkere verrassing om te toasten op een gezellige avond.

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in. Einde programma: + 21.30 uur.


Kosten

Leden: gratis
Niet-leden: Deze keer ook gratis (of lid worden à € 95 p/j)


Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2020 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp