Copy
Maart 2021
Bekijk deze email in je browser


UITNODIGING

30 maart

Online bijeenkomst ‘Nadenken over het leven van je bedrijf’ 

Hallo <<First Name>>,

Wat gebeurt er met jouw bedrijf als jij plotseling uitvalt door ziekte of erger? Heb jij je zaken goed geregeld, zodat anderen niet voor onverwachte verrassingen komen te staan?

Er zijn niet veel mensen die stilstaan bij de vraag wat er met hun onderneming gebeurt als ze zelf (tijdelijk) uitvallen. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, het kan nooit kwaad om daarover na te denken.

Financieel adviseur Hanneke Bekke maakt in haar presentatie dit onderwerp bespreekbaar. Er wordt tijdens deze avond geen voorzet gegeven voor een ondernemers- of levenstestament, want dat is heel persoonlijk en bovendien werk voor de notaris. Waar gaat het dan wel over? Over bewustwording aan de hand van relevante vragen die elke ondernemer zichzelf zou moeten stellen.

Hanneke Bekke

Op een persoonlijke en begrijpelijke manier gaat Hanneke Bekke het gesprek met je aan. Ze wil dat mensen zich bewust worden van de financiële en praktische gevolgen voor de familie en andere belanghebbenden als er iemand ziek wordt of overlijdt.

Met meer dan 28 jaar ervaring bij een bank in verschillende functies en ruim 2 jaar een eigen praktijk als financieel vertrouwenspersoon, bekijkt Hanneke persoonlijke situaties van verschillende kanten. In haar gesprekken zet ze daarom verschillende brillen op. De ene keer kijkt ze door de bril van de notaris, de andere keer door die van de belastingadviseur. En als het nodig is om verder vooruit te kijken, zet ze de bril van financieel planner op. “Mensen de stap laten zetten om het gesprek aan te gaan dat ze liever uitstellen. Dat is het mooie van mijn werk”, vindt Hanneke. “Het brengt overzicht en rust.”

 

Aanmelden

De workshop vindt plaats via Zoom en begint om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden en niet-leden van ONE Twente kunnen zich aanmelden voor deze online bijeenkomst. Niet-leden betalen 10 euro om mee te doen. Wie besluit lid te worden van ONE Twente krijgt dat bedrag teruggestort.
Als je je via de website van ONE Twente hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link. Zoom werkt ook op de mobiel.

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in. Einde programma: + 21.30 uur.
Kosten

Leden: gratis
Niet-leden: € 10,00 p/k (of lid worden à € 115 p/j)Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2021 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp