Copy
Maart 2017
Bekijk deze email in je browser

UITNODIGING


11 april

Beeld zegt zoveel meer!

 

Hallo ,

Kom jij je blik verleggen? Beeld zegt namelijk zoveel meer. Andrea Loot en Lia van Loo nemen je mee in de wereld van Instagram en Facebook Live. Met beeld creëer je volop kansen, dat wil je als ondernemer toch niet missen?

Instagram

Instagram, één van de meest populaire sociale netwerken met zo'n 3,2 miljoen Nederlandse gebruikers. Het leuke aan de foto-app Instagram is dat je heel snel mooie foto’s maakt met je smartphone. Je deelt ze eenvoudig met de wereld of met je eigen netwerk. Met beeld creëer je volop kansen. Benut ze!

Instagram & Andrea Loot

Wil jij een goede start maken met het gebruik van dit sociale medium? Of ben je al aan de slag met foto's delen maar wil je meer weten over hoe je de app inzet voor je bedrijf?
Fotograaf Andrea Loot van Dreamlogic Design legt uit hoe je snel en slim aan de slag kunt! Neem je smartphone of tablet mee, zodat je de tips gelijk in de praktijk brengt!
Facebook Live

Facebook Live (de streaming functie van Facebook) inzetten voor je bedrijf is enorm interessant. Facebook is namelijk een ideale manier om nieuwe klanten te werven . Denk bijvoorbeeld aan het presenteren van een nieuw product, live een workshop geven of het streamen van een evenement. Na afloop hergebruik je de video op andere kanalen (YouTube, website, etc) om je bereik verder te vergroten!

Facebook Live & Lia van Loo
Lia van Loo legt uit hoe je een live Facebook stream opzet vanaf een mobiel apparaat. Ze vertelt hoe het werkt en geeft je handige tips. We oefenen deze vanavond door zelf (met Facebook) Live te gaan. En als je durft ook voor publiek....
Neem je (opgeladen) smartphone of tablet mee en probeer het zelf!
Let op: andere locatie!

Deze beeldige avond vindt plaats op dinsdag 11 april in De Broeierd, Hengelosestraat 725 in Enschede.
Gratis introducée mee

En dan nog iets! Je mag die avond gratis een introducée* meenemen. Een avondje kijken als introducée is vrijblijvend en schept geen enkele verplichting. Het is meteen een uitgelezen kans om in een ongedwongen sfeer te netwerken en nieuwe, relevante kennis op te doen.  Kortom, we zien je graag op 11 april, mét introducée!

* een zp'er die staat ingeschreven bij de KvK.

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur. Inloop: 19.15 uur.   Eindtijd programma: + 21.00 uur. Daarna napraten met drankje.


Kosten

Leden: gratis ( incl. koffie & thee, drankjes voor eigen rekening)
Niet-leden€ 10 p/k, na 2x: €25 p/k of lid worden à € 85 p/j) 


Waar?

De Broeierd, Hengelosestraat 725, Enschede 
(zie kaart voor de route)
AANMELDEN
PS Kun je niet? Noteer dan alvast de volgende avond: 17 mei!
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2017 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp