Copy
Mei 2021
Bekijk deze email in je browser


UITNODIGING

25 mei

Online workshop ‘In zes stappen je online marketing opzetten’ 

Hallo <<First Name>>,

Wil jij ook weten hoe je met een goede marketingstrategie opzet? Hoe jij jouw ideale klant aantrekt én omzet naar een betalende klant?

Marketingcoach Rianne Huiskes van Ga voor groei verzorgt dinsdagavond 25 mei een online workshop waarin ze je meeneemt in de zes stappen die nodig zijn om een sterke marketingstrategie op te zetten. ”Een goede marketingstrategie kan écht het verschil maken”, zo legt Rianne uit. ”Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je als ze van je af weten en je leren kennen. Hier heb je marketing voor nodig. Ik help door in zes stappen uit te leggen en hoe je dit voor jezelf kan opzetten.”

Klantenstroom

Een marketingstrategie zorgt er volgens Rianne voor dat je niet elke keer weer hoeft te zoeken naar klanten, maar kunt vertrouwen op een systeem zodat je een consistente klantenstroom en omzet hebt. ”Ga na deze avond effectief aan de slag met de zes stappen, zodat jij jouw ideale klant aantrekt én omzet naar een betalende klant.”

Rianne Huiskes

Als online marketingcoach helpt Rianne coaches aan een geautomatiseerde online marketingstrategie, waarbij het opzetten en instellen van de marketing volledig uit handen wordt genomen. Ook heeft ze jarenlang gewerkt als virtueel assistent en marketingmanager waarbij ze voor ondernemers allerlei taken uit handen nam. “Vooral de online marketingtaken geven mij veel voldoening doordat dit zoveel effect heeft in het behalen van nieuwe klanten en dus ook meer omzet voor mijn klanten”, zo vertelt Rianne. ”Ik merk dat ik coachen erg leuk vind om te doen. Daarom heb ik besloten mij meer te gaan richten op het coachen en opzetten van online marketing voor creatieve ondernemers die vaak zoveel mooie ideeën hebben maar waarbij het nooit echt lukt om dit op te zetten.’’

Zie ook www.gavoorgroei.com.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats via Zoom en begint om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden en niet-leden van ONE Twente kunnen zich aanmelden voor deze online informatieavond. Niet-leden betalen 7,50 euro om mee te doen. Wie besluit lid te worden van ONE Twente krijgt dat bedrag teruggestort.
Als je je via de website van ONE Twente hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link. Zoom werkt ook op de mobiel.

Foto © Marleen Sahetapy

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in. Einde programma: + 21.30 uur.
Kosten

Leden: gratis
Niet-leden: € 7,50 p/k (of lid worden à € 115 p/j)Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2021 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp