Copy
November 2020
Bekijk deze email in je browser

UITNODIGING

23 november 2020

Online bijeenkomst:
Nieuwe wetgeving voor ZZP'ers & introductie ZZP Nederland.

Hallo <<First Name>>,

Wil jij ook meer weten over de nieuwe regelgeving voor zp’ers? Frank Alfrink van ZZP Nederland en Wim Selfhout van ONE Twente zullen je er maandagvond 23 november van alles over vertellen. Ook wordt er informatie gegeven over ZZP Nederland.
 

Wim Selfhout

Wim Selfhout is eigenaar van BPF Advies en Opleidingen. Hij is tevens penningmeester van ONE Twente. "De zelfstandig professional krijgt de komende tijd te maken met verschillende ontwikkelingen in de wet- en regelgeving die hem of haar direct raken", zo legt Wim uit. "De overheid knaagt aan de zelfstandigenaftrek, wil een verplichte verzekering voor arbeidsongeschiktheid invoeren en een strak kader introduceren om te beoordelen of de zelfstandig professional als werknemer of zelfstandig ondernemer moet worden gezien."

Frank Alfrink

Frank Alfrink is directeur van ZZP Nederland. Stichting ZZP Nederland behartigt landelijk de collectieve belangen van zelfstandige ondernemers met als speerpunt de belangen behartiging binnen de politiek. Frank: "Met bijna vijftigduizend aangesloten zelfstandig ondernemers is Stichting ZZP Nederland de grootste onafhankelijke belangenbehartiger met als doel stimulering van het ondernemerschap, bieden van ruimte voor ondernemers, verbetering van de positie en het imago van zelfstandige ondernemers en bestrijding van schijnconstructies."
Naast belangenbehartiging biedt ZZP Nederland allerlei diensten naar keuze om af te nemen op het gebied van ondernemerschap: van belastinginformatie tot verzekeringsadvies, van startersbegeleiding tot incasso, van algemene voorwaarden tot contractvorming.

Aanmelden

De online bijeenkomst begint op maandagavond 23 mei om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld.  Niet-leden betalen 7,50 euro om mee te doen. Wie besluit lid te worden van ONE Twente krijgt dat bedrag teruggestort.
De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Als je je hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link. 

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in. Einde programma: + 21.30 uur.


Kosten

Leden: gratis
Niet-leden: € 7,50 p/k (of lid worden à € 95 p/j)


Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2020 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp