Copy
Juni 2021
Bekijk deze email in je browser


UITNODIGING

24 juni

Online zomerborrel inclusief verrassing!

Hallo <<First Name>>,

De eerste helft van het jaar zit er bijna op, de zomervakantie staat voor de deur. Tijd voor de zomerborrel/seizoensafsluiting van ONE Twente!

De zomerborrel op donderdag 24 juni is alleen voor leden en zal online via Zoom worden gehouden. We hebben een leuk programma met een feestelijk tintje bedacht.

Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan vandaag! Alleen dan lukt het nog om het verrassingspakket bij je thuis te laten bezorgen.


Kijkje achter de schermen van ZP Twente

Het afgelopen jaar hebben tekstschrijvers, websitebouwers en fotografen hard gewerkt aan het online magazine en het resultaat mag er zijn! Op 24 juni geven we jullie een kijkje achter de schermen en horen jullie hoe het ZP Twente Magazine tot stand is gekomen.

Bijpraten met je mede-ondernemers in de boardroom

Vervolgens gaan we in groepjes van vier uiteen in boardrooms om bij te praten, ervaringen uit te wisselen en alvast vooruit te kijken op de tweede helft van het jaar. Dit doen we in drie rondes, zodat je zoveel mogelijk andere ONE-leden spreekt.

Een verrassing in je brievenbus

Om de zomerborrel een feestelijk tintje te geven, laten we van tevoren een verrassingspakketje bij je thuisbezorgen. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus meld je vandaag aan voor de zomerborrel inclusief verrassing!

Meld je je later aan? Dan lukt het helaas niet meer om het verrassingspakket bij je thuis te laten bezorgen. Je kunt dan uiteraard nog wel deelnemen aan de online zomerborrel.

Ben je verhuisd en heb je nog geen adreswijziging naar ONE Twente gestuurd, maar wil je wel het verrassingspakketje ontvangen? Geef dan gelijk even je nieuwe adres aan ons door.

We zien je graag op 24 juni, zodat we samen het glas kunnen heffen op een mooie zomer.

Aanmelden

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is alleen voor leden. Als je je via de website van ONE Twente hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link voor Zoom.

 

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in.
Einde programma: + 21.30 uur.


 


Kosten

Leden: gratis


 


Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2021 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp