Copy
Februari 2021
Bekijk deze email in je browser


UITNODIGING

23 februari

Online workshop
‘De kracht van jouw stem’ 

Hallo <<First Name>>,


Wil je ook leren hoe jij je stem kunt gebruiken om meer klanten binnen te halen? Hoe je impact kunt maken met je stem? Op dinsdagavond 23 februari geeft stemcoach Katinka Reiss een online workshop voor ONE Twente, waarin ze je alles vertelt over het effectief gebruiken van jouw stem.

Gebruik je stem

Wist je dat je stem voor 38% bepaalt hoe je overkomt op een ander bij een eerste kennismaking? Het is dus belangrijk dat je stem de kenmerken bevat die ervoor zorgen dat je betrouwbaar, inspirerend, motiverend en overtuigend overkomt. Als jij je stem kan afstemmen op de ander kan jij diegene een goed gevoel geven. En dat gevoel bepaalt of je met iemand in zee wilt gaan.

Katinka leert ons welke kenmerken van de stem jij kunt gebruiken in jouw stem om impact te maken en de boodschap overtuigend over te laten komen.

Katinka Reiss

Katinka Reiss is ruim 30 jaar stem- en sprekerscoach en logopedist en werkt o.a. met mensen uit het bedrijfsleven, sprekers en trainers die hun stemmen willen inzetten om inspirerend over te komen. www.katinkareiss.nl

Aanmelden

De workshop vindt plaats via Zoom en begint om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden en niet-leden van ONE Twente kunnen zich aanmelden voor deze online bijeenkomst. Niet-leden betalen 10 euro om mee te doen. Wie besluit lid te worden van ONE Twente krijgt dat bedrag teruggestort.
Als je je via de website van ONE Twente hebt aangemeld om deel te nemen, krijg je een e-mail met een link. Zoom werkt ook op de mobiel.

Praktische informatie


Tijd

Start: 19.30 uur; schakel wel tijdig in. Einde programma: + 21.30 uur.Kosten

Leden: gratis
Niet-leden: € 10,00 p/k (of lid worden à € 115 p/j)Waar?

Gewoon in je eigen kantoor of thuis op de bank. Zoom werkt ook op je mobiel.
 
AANMELDEN
 
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws
Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Copyright © 2021 Stichting ONE Twente, All rights reserved.Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by Mailchimp