Copy

Darmkanker E-nieuws extra oktober

Agenda
05-11   EPAG (Expert Patients Advisory Group) bijeenkomst in Warschau - Polen
06-11  Jaarvergadering EuropaColon in Warschau - Polen
07-11  EuropaColon Advocacy Masterclass in Warschau - Polen
13-11  SPKS Contactdag Dierentuin Amersfoort
26-11  Symposium: Reflecteren-op-goede-oncologische-zorg in Utrecht
02-12  Beleidsteamvergadering in Amersfoort
Bent u 65 of ouder? Bent u (ex)darmkankerpatiënt of de naaste? Dan hebben wij een verzoek aan u. Voor een onderzoek over de gebruiksvriendelijkheid van een nieuwe website voor patiënten met darmkanker wordt uw hulp gevraagd. Ook uw partner of naaste kan meedoen. Wij ondersteunen dit onderzoek van harte. 

Jolien Pon, voorzitter Darmkanker Nederland
Geachte mevrouw, meneer,

Via dit e-nieuws willen wij u vragen een vragenlijst in te vullen over de gebruiksvriendelijkheid van een nieuwe website voor patiënten met darmkanker. Deze website wordt speciaal ontwikkeld voor oudere patiënten en hun naasten. Dit wordt gedaan door de Universiteit van Amsterdam. Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar mensen van 65 jaar en ouder die nu of in het verleden darmkanker hebben gehad. U kunt deelnemen aan het onderzoek als u regelmatig internet gebruikt, maar ook als u weinig ervaring heeft met internet. Indien u een partner heeft die ook 65 jaar of ouder is, zouden we willen vragen of deze ook deel wil nemen aan ons onderzoek door de website te bekijken en de vragenlijst in te vullen.

Als u mee wilt doen aan het beoordelen van de website, dan kunt u op de link klikken die onderaan dit e-nieuws staat. We vragen u dan een aantal gegevens in te vullen, waaronder uw e-mailadres, zodat wij u de vragenlijst kunnen toesturen. Ook vragen we u om zoveel mogelijk van de website aandachtig te bekijken en deze ook te gebruiken zoals u normaal gesproken zou doen. Over drie dagen krijgt u vervolgens de vragenlijst toegestuurd. Door deze in te vullen, krijgen wij inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van de website en wat u van de website vindt. Dit is voor ons belangrijke informatie om de website verder te verbeteren.

Klik hier om deelname aan het onderzoek te bevestigen.

Klik hier om de website te bekijken.

Voor meer informatie of om u, indien gewenst, af te melden voor het onderzoek, kunt u contact opnemen met Romy Koopsen, via e-mail: r.l.koopsen@uva.nl of telefonisch via 06-21704094.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname.
Met vriendelijke groeten namens het onderzoeksteam,

Romy Koopsen (onderzoeker)
Sifra Bolle (onderzoeker)
Julia van Weert (projectleider)
 
Het e-nieuws is een uitgave van Darmkanker Nederland, onderdeel van SPKS, onder redactie van Jolien Pon.
Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht inzake onze informatievoorzieningen, aanvaarden wij hiervoor geen aansprakelijkheid.


Contactgegevens:
SPKS
Postbus 8152
Utrecht, 3503 RD
Netherlands

Add us to your address book


Uitschrijven nieuwsbrief    Inschrijving aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp